Choose tandpasta in tabletvorm

vegan tandenpoetsen

Een goede mondhygiëne is erg belangrijk om je tanden, kiezen en tandvlees gezond te houden. Tandenpoetsen is de basis van een goede mondverzorging. Met Choose poets je tanden op een eco-vriendelijke manier.

Plastic vrij

Wij zijn de laatste weken ontzetten bezig om ons plastic afval te verminderen. Choose! is een plasticvrij alternatief voor tandpasta uit een plastic tube. De tandpasta tabletten zijn ontwikkeld door tandartsspecialisten met behulp van essentiële natuurlijke oliën en fluoride om tandbederf te voorkomen. … De tandpasta tabletten zijn verpakt in een biologisch afbreekbaar zakje.

Jaarlijks verdwijnen meer dan 1,5 miljard plastic tandpastatubes met tot 20% achtergebleven tandpasta in vuilnisbak

Vegan

De Choose tandtabletten zijn 100% vegan en dierproefvrij. Daarnaast verkopen ze ook een bamboe tandenborstel en koker om de tandenborstel in mee te nemen. Ook hebben ze een mooi bamboe bakje om je tabletjes in te bewaren of mee te nemen voor onderweg, op school, op je werk of …

Hoe gebruik je de Choos tabletten?

De tabletten zijn super handig in gebruik. Voor het poetsen doe je een tablet in je mond en deze kauw je helemaal fijn. Door het kauwen en de speeksel wordt de tablet vanzelf tandpasta. Dan kun je beginnen met poetsen. je hebt één tablet nodig per poetsbeurt.
Je hebt één tabletje nodig per poetsbeurt en bij een goede mondhygiëne poets je twee keer per dag. 90 tabletten kosten 8,95. Je doet er dan dus 6 weken mee, in vergelijking met een goede tandpasta. Is dit een voordelig alternatief en ook nog eens erg duurzaam.

Vegan tandenborstel - vegan tandenpoetsen

Wat vonden wij van Choose?

Voor ons waren deze tabletjes helemaal nieuw. Ze zijn erg handig in gebruik. Je kauwt op het tabletje en daarna heb je tandpasta in je mond en kun je met je tandenborstel poetsen. In het begin vond ik het wel even wennen. Wat ik erg fijn vind is dat mijn hele mond meteen lekker fris aanvoelt. Je tong en wangen worden ook gelijk goed gereinigd. En wat ik ook echt erg fijn aan dit product vind is dat het ideaal is om mee te nemen, om onderweg, op school of je werk je tanden te poetsen bijvoorbeeld.

Wat vonden de kinderen ervan?

De kids wilde deze tandenpoetstabletjes ook wel eens uitproberen. De oudste vond het erg prettig en vooral om mee te nemen naar school. Als puber ben je toch wel meer bezig met je uiterlijk dan op de basisschool. De jongste vind het kauwen vooral heel erg leuk! En daarna gewoon poetsen zoals met tandpasta uit een plastic tube. Kinderen onder de 7 word afgeraden om deze tabletjes te gebruiken.

Zelf ook proberen?

Ben jij na het lezen van dit artikel helemaal enthousiast geworden? Er zijn verschillende pakketten te koop. En helemaal leuk … Je kunt ook gratis een proefpakket aanvragen, je betaald dan alleen de verzendkosten. En om zeker te weten dat je nooit zonder zit kun je zelfs een abonnement afsluiten.

Op de site van Mirjam kun je nog meer lezen over eco tandpasta.

Dit os ook leuk om te lezen:

Wil jij niets meer missen van VegaLifestyle.nl volg ons dan op facebook. Heb je het recept gemaakt tag ons dan zeker op instagram  of @vegalifetyle

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *