Persoonlijke tapasplank

tapas - tapasplank - borrelplank

Ben jij opzoek naar een uniek en duurzaam cadeau? Dan ben je bij de webshop van Fabryk Design aan het juiste adres. Dit is niet zomaar een webshop. Ze ontwerpen (bijna) alles zelf. Dit ontwerpen en uitvoeren doen ze met liefde en passie. Wat deze webshop voor ons zo uniek maakt is ze ook een dagbesteding binnen het bedrijf hebben. Ze mogen mee werken aan de ontwerpen en het maken o.a. Ook produceren ze zoveel mogelijk in eigen huis of in de regio. En halen de grondstoffen het liefst uit eigen land. Zo houden ze heel veel rekening met milieu om deze zo min mogelijk te belasten. Ze kunnen ook hele mooie persoonlijke cadeautjes maken. Zo heb ik gekozen voor een tapasplank met Vegalifestyle.nl erop.

Tapasplank

Tapas is wel de rode draad door mijn leven en inmiddels ook door de van de kinderen. Regelmatig maken wij een lekkere en gezellige tapastafel. Allemaal lekkere kleine hapjes. Ook bij de tv of als we visite hebben is een borrelplank erg gezellig. En daar is deze mooie houtenplank perfect voor.

Tapas

Tapas zijn allemaal kleine gerechtjes. Meerdere keren per maand doen wij een een tapastafel. De kinderen zijn er dol op. Allemaal lekkere hapjes, die we meestal met elkaar klaar maken. We hebben allemaal leuke gezellige schaaltjes hiervoor. Een echte tapasplank maakt onze tapas tafel helemaal compleet.

tapasplank - borrelplank

Borrelplank

Deze plank leent zich er ook uitstekend voor om te gebruiken als borrelplank. Allemaal lekkere vegan kaasjes in blokjes erop, plakjes vegan grill worst of toastjes met lekkere smeersels of wat dacht je van deze lekkere Stokbroodjes met vegan kaas, rode bietjes en blauwebes? Zo’n plank staat natuurlijk super gezellig op tafel tijdens een feestje of gewoon als je een gezellig filmavondje hebt of …

Fabryk

Bij Fabryk Design ontwerpen ze veel meer dan alleen deze mooie tapasplank. Zo ontwerpen ze ontzettend mooie wanddecoratie. Ook kun je hier goed terecht voor leuke meubelen, sierkussens. lampen en tapasplanken. En ja, ik was meteen verkocht toen ik de tapasplank op de site zag. Het is een super persoonlijke en daardoor een unieke tapasplank. Wat deze plank voor mij zo bijzonder maakt is dat je er iets persoonlijks in kunt laten graveren.

Dit is ook leuk om te lezen:

Wil jij niets meer missen van VegaLifestyle.nl volg ons dan op facebook. Heb je het recept gemaakt tag ons dan zeker op instagram  of @vegalifetyle

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *