Vegan kookboeken top 5 uitgekomen in 2020

vegan kookboek - vegan kookboeken

Elk jaar lijken er wel meer vegan kookboeken uit te komen. Ook dit jaar zijn er weer heel veel uitgekomen. Wij zetten onze 10 op een rijtje. Mocht je nog opzoek zijn naar een leuke cadeautje voor jezelf of voor iemand anders dan zijn dit echte aanraders. Hoe leuk is het om een vegan kookboek te krijgen.

Vegan Soul Food

vegan soul food - vegan kookboek - vegan recepten

Vegan Soul Food is geen doorsnee vegan kookboek; met zijn urban stijl en felle kleuren trekt het meteen de aandacht. Een hele tijd experimenteerde Jason naar hartenlust met smaken en kleuren. Een aantrekkelijke presentatie vindt hij een pré, en op deze manier zet hij zich dan ook in om te laten zien dat veganistisch koken hip kan zijn. De recepten in zijn kookboek zijn dan ook stuk voor stuk lekker kleurrijk en een feestje op je tafel. Hier kun je ons hele review lezen: Vegan soul food

Vegan soul food is o.a. te koop bij Bol.com

Vegan east

vegan chinees - veganistische chineze recepten

Milou van der Will heeft de oosterse kookkunsten afgekeken van haar Indische opa en vader. Met haar keuze voor een plantaardig voedingspatroon ontstond de zoektocht naar de smaken van toen in een plantaardige jas: ‘Als je kiest voor plantaardig eten, betekent dat niet dat je de smaak of textuur van vlees niet mag opzoeken. Ik omarm juist al die smaken van vroeger, speur naar de lekkerste ingrediënten, experimenteer, probeer klassiekers te evenaren, of steek ze juist in een nieuw, groen jasje.’ Hier kun je ons hele verslag lezen: VEGAN EAST … recepten uit de oosterse keuken

VEGAN EAST o.a. te koop bij Bol.com

vegan kookboek - plantaardig kookboek - puur natuurlijk leven - gezondheid

Puur natuurlijk leven

100% plantaardig – 100% lekker
Puur Natuurlijk Leven is niet zomaar een vegan kookboek, het is een kookboek plus, want straks kan je niet alleen genieten van meer dan 100 heerlijke, plantaardige recepten, ik laat je ook in vogelvlucht zien wat het belang van een gezonde levensstijl is. In een notendop leer je meer over de werking van het lichaam, de rol van ontgifting en in simpele stappen leg ik uit hoe jij succesvol je levensstijl kan veranderen. Meer lezen over puur natuurlijk leven.

Vegan Vibes

vegan vibes - Lisa Steltenpool - vegan recepten - vegan kookboek - plantaardig eten

Plantaardig eten heeft de toekomst en dit boek maakt daar een feestje van! Wereldwijd is het een snelgroeiende trend: vegan eten. Mensen laten vlees en zuivel niet alleen voor hun eigen gezondheid vaker staan, maar ook voor de gezondheid van de aarde met al haar bewoners. Plantaardig eten is immers een van de effectiefste manieren om bij te dragen aan een betere wereld.
Diëtist Lisa Steltenpool laat je op toegankelijke wijze kennismaken met plantaardig eten en geeft je onderbouwde voedingsinformatie, praktische handvatten en een hele lading inspiratie om je eetpatroon op te fleuren. Pas wel op voor de bijwerkingen: het kan je zomaar creatiever en energieker maken! Hier kun je ons hele verlag lezen: Vegan Vibes.

Vegan Vibes ook te koop bij Bol.com

Plants Only Kitchen

vegan kookboek - veganistische recepten

De meer dan 70 vegan recepten in ‘Plants Only Kitchen’ staan garant voor een ware smaakexplosie in de keuken! Met dit nieuwe kookboek van Gaz Oakley kan werkelijk iedereen plantaardig eten. Zonder gedoe en zonder ingewikkelde ingrediënten. Dankzij de handige symbolen kun je in een oogopslag zien of een gerecht eiwitrijk of glutenvrij is en welke maaltijd in 15 minuten op tafel staat. Van perfecte pasta’s en krachtige curry’s tot de lekkerste soepen, burgers en desserts. ‘Plants Only Kitchen’ staat boordevol eenvoudige vegan recepten voor de hele dag. Gaz Oakley (@avantgardevegan) heeft met zijn vegan recepten al meer dan een miljoen volgers op social media. Zijn opwindende gerechten bewijzen dat een plantaardige maaltijd niet alleen gezond en verantwoord is, maar ook waanzinnig lekker! Ons hele verslag lees je hier: Plants Only Kitchen.

Te koop bij o.a. Bol.com … Plants Only Kitchen

Extra tip … Vegan scheurkalender 2021

Dit is niet helemaal een vegan kookboek. Er is namelijk een super gaaf vegan scheurkalender uitgekomen. Deze kalender is voor 2021 en is nu al te bestellen. Een super leuke cadeau tip voor een verjaardag, voor sinterklaas of voor onder kerstboom bijvoorbeeld. Deze kalender bevat maar liefst 260 lekker en gezonde vegan recepten. Elk weekend staat er informatie in over gezonde en plantaardige voeding. Ook kom je regelmatig weetjes tegen over vega, vegan, vlees, vis en zuivel, die jij zeker wilt weten!

Eerste vegan scheurkalender!

Dit is de eerste en enige vegan scheurkalender geeft je dagelijks inspiratie voor de lekkerste plantaardige maaltijden.Deze eerste Nederlandse (en Vlaamse) vegan scheurkalender (met vega opties) is een laagdrempelige manier om te ontdekken hoe lekker plantaardig kan zijn.

Even op een rijtje wat bevat de vegan scheurkalender?

– 260 veganistische recepten;
– elk weekend informatie over gezonde en plantaardige voeding;
– weetjes over vega, vegan, vlees, vis en zuivel.

Handig om te weten over de vegan scheurkalender:

vegan kalender - vegan recepten
  • Auteur: Chantal Overgaauw
  • SKU: 9789082973129
  • Leverbaar: rond 14-09-2020 (leuk cadeautje voor sinterklaas of voor onder de kerstboom
  • Druk:1e druk
  • Productvorm: Kalender
  • Taal: Nederlands
  • Uitgever: Woordlicht
  • Aantal pagina’s: 320
  • waar te koop?: Je kunt hem hier bestellen

Wil jij niets meer missen van VegaLifestyle.nl volg ons dan op facebook. Heb je het recept gemaakt tag ons dan zeker op instagram  of @vegalifetyle

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *