Contributor (gastblogger) worden

gastblog - Vegan Lifestyle Magazine - gastblogger gezocht

Vind jij het leuk om te schrijven? En wil jij graag als vaste gastlogger aan de slag voor Vegalifestyle.nl? Super leuk! Wij zijn altijd opzoek naar leuke gastbloggers. Heb je veel inspiratie, interesses en schrijf je hier graag over? Misschien heb je nog geen ervaring met het bloggen … of heb je al een blog en zoek je een podium voor meer bekendheid of … wat je reden ook is. Dan kun je contributor worden!

Vegan

Het is wel belangrijk dat je affiniteit hebt met het veganisme.

Wat zijn de mogelijkheden?

We spreken van te voren af hoe vaak je schrijft voor Vegalifestyle.nl. Dit is wel minimaal 1x per maand. Jij kunt zelf aangeven hoe vaak en welk onderwerp of onderwerpen die passen bij onze site.

Enkele onderwerpen waar wij over schrijven:

Vegan online en offline tijdschrift - vegan recepten - vegan kookboeken - vegan beauty

Spelregels

Om je artikel te publiceren op Vega Lifestyle hebben wij wel enkele spelregels opgeteld, dit om de kwaliteit van de website te waarborgen:

  • Het liefst gaan wij een samenwerking aan voor een langere termijn waarbij je meerdere artikelen instuurt
  • Voorwaarde aan de artikelen is dat ze minimaal 500 woorden zijn en opgedeeld in alinea’s met witregels of voorzien van  H1 en H2 kopjes. Beeldmateriaal mag aangeleverd worden. Het moet dan wel copyrightvrije beeldmateriaal zijn.
  • Je artikel moet volledig uniek te zijn, geen duplicate content die elders ook online staat
  • Geen snel-geld-verdien-verhalen, thuiswerk- of multilevel marketing
  • Geen advertorials of zelfpromotie
  • We behouden ons (vanuit kwaliteitsbewaking) het recht voor om artikelen af te wijzen of in overleg aanpassingen te doen.

Wat bieden wij jou?

  • Als contributor is het mogelijk om in je artikel een link naar je eigen blog te verwerken, zodat je kan werken aan je naamsbekendheid.
  • Vaste contributors kunnen gevraagd worden voor een review, bezoek aan evenement of persreis, afhankelijk van je eigen voorkeur en tijd. Hiervoor is helaas geen aanvullende vergoeding beschikbaar.
  • Alle artikelen worden gedeeld op social media.

Ben jij enthousiast geworden? Leuk! Stuur ons dan een email. vertel ons wie je bent en waarom je graag voor ons wil gaan schrijven. Geef in de mail ook aan over welke onderwerpen je graag zou willen bloggen en vermeld je eigen website + op welke social media je (zakelijk) te vinden bent. Stuur je email naar: info@vegalifestyle.nl met als onderwerp gastblogger.

Vegalifestyle het vegan online magazine van Nederland!