Friet van Piet… De vegan snackbar van Groningen

vegan hotspot groningen - vegan eten in groningen

Nee, vegans eten niet alleen maar gezond. Een frietje of een lekkere snack gaat er op zijn tijd zeker in. Bij vele vegans is Friet van Piet de snackbar van Groningen. Je kan hier bijvoorbeeld een vegan kapsalon bestellen, deze is erg populair onder de vegans.

Friet van Piet

Zelf ben ik een paar keer met de kinderen bij Friet van Piet geweest. De bediening is erg vriendelijk en behulpzaam. Ze weten wat ze in de vitrine hebben liggen en zijn altijd bereid om iets voor je te maken. Helaas is het er niet zo groot, maar wel erg druk. Even lekker zitten is daar dan ook best lastig. Ook het parkeren in de drukke straat kan soms lastig zijn.

Wat kan je er vegan eten

Ze hebben verschillende soorten friet, onze favoriet zijn de boeren frieten, ik vind de vegan bitterballen erg lekker … Maar ook de veganburgers die ze hebben. En ze hebben heerlijke vegan mayo. De vegan kapsalon is erg populair, ook de vegan kipkorn scoort goed. Ze hebben best veel vegan opties.

Tip van de redactie

Bekijk de kaart goed voor je gaat bestellen, want er staat zoveel op. En als je snel wil bestellen kom je er later achter wat er allemaal nog meer vegan was. Vraag even goed welke burgers vegan zijn, er zijn meerdere soorten burgers, maar sommige zijn vegetarisch en dus niet vegan. Het personeel weet precies welke vegan zijn.

Hier kun Friet van Piet hier vinden:

Meeuwerderweg 112  Groningen

Tel: 050-3133120

Openingstijden:
Ma Gesloten
Di t/m Vr 11:00 – 22:00 uur
Za en zo 12:00 – 21:30 uur

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.