Home Blog Funky Vegan Bakboek

Funky Vegan Bakboek

Geschreven door Vega Lifestyle
vegan taarten - vegan koek - vegan bakken

Dit is nu al mijn favoriete bakboek. Dit lekkere bakboek is geschreven door Emma Herngreen. Het boek is mooi vormgegeven, elk recept heeft een foto, en dat vind ik altijd wel erg fijn. Een recept kies ik toch vooral van de foto. Het boek is in handige hoofdstukken in gedeeld. Zoete bakgerechten, bladerdeeg hapjes, snacks, hartige recepten etc..

De recepten

Afgelopen weken hebben we al een aantal heerlijke recepten uit het Funky Vegan Bakboek gedeeld. Vegan roze koeken, Vegan kaasballen en de witte chocolade mousse met warm roodfruit. De recepten zijn niet echt moeilijk om te maken. In haar boek maakt Emma geen gebruik van ingewikkelde technieken. Het boek neemt je stap voor stap mee door het recept.

vegan roze koeken

Wat vinden wij van het Funky Vegan Bakboek?

Het is een fijn en overzichtelijk boek. Ideaal met de verjaardagen die er straks allemaal weer aankomen. Zo kan ik mijn niet vegan vrienden toch verrassen met lekkere taarten en snacks. De recepten (foto’s) die erin staan spreken mij bijna allemaal erg aan, waardoor ik ook echt gemotiveerd ben om de meeste een keer (en vaker) te gaan maken. Een persoonlijke touch van Emma in het boek. Naast lekkere recepten, staan er in het boek ook zeven Spotify-playlisten (‘Singing the blues’, ‘Spice up with a witte funk’, ‘Latin Vibes”). Emma heeft voor ieder hoofdstuk een andere playlist gemaakt, die je kunt aanzetten tijdens het bakken. Eigenlijk heb ik er zelf nooit zo over nagedacht om tijdens het koken en bakken bepaalde muziek op te zetten. Dit vind ik toch wel een hele leuke en verrassende toevoeging aan het boek.

Funky Vegan Bakboek – Emma Herngreen
prijs: € 20,99
EAN: 9789000364558
Zachte kaft | 168 pagina’s | Uitgeverij Het Spectrum 

Winactie Funky Vegan Bakboek

Ben jij helemaal enthousiast geworden over dit boek? Wij mogen een boek weggeven. We zouden het leuk vinden als je onze facebookpagina liked en/of ons volgt op instagram. Vergeet niet ook een reactie achter te laten onder dit bericht, of stuur ons een email, info@vegalfestyle.nl De winaactie loopt tot 18 mei 2019

Dit is ook leuk om te lezen:

Handig om te weten van het Funky Vegan Bakboek

  • Auteur:Emma Herngreen
  • Uitgeverij: Spectrum
  • ISBN: 9789000364558
  • Funky Vegan Bakboek is o.a. te koop bij Bol.com

You may also like

51 Reacties

Avatar
Lisanne mei 2, 2019 - 6:33 am

Heel graag het bakboek willen winnen, nu een half jaar vegan maar heb nog geen goed bakboek.

Reply
Avatar
Anita H. mei 2, 2019 - 10:40 am

Erg leuke recensie. Ik heb nog geen bakboek, laat staan een vegan bakboek. Dus laat maar komen…. Ik ben dol op kookboeken!

Reply
Avatar
frida mei 2, 2019 - 10:46 am

zou echt top zijn dit super gave boek te winnen om mijn vega avontuur weer aan te gaan en een boost te geven met al dit lekkers. Mark liked je bericht, dus dan moet het een goed boek zijn. Ik krijg binnenkort na lang geen contact mijn ouders op de koffie en te eten, dus dan wil ik ze iets goeds voorzetten en dat moet dan goedkomen als ik dit boek win. Hoor graag van jullie en volg jullie natuurlijk op beide kanalen.

Reply
Avatar
Frida van Til mei 2, 2019 - 5:53 pm

doe nog een poging. eerdere reactie kwam niet door volgens mij, en dat terwijl ik zoooo graag dit boek zou willen hebben om mijn vega avontuur een nieuwe boost te geven, want wat dat betreft zit ik een beetje op een dood spoor en dat voelt niet goed (en al helemaal niet in mijn lijf)> kan dus wel wat inspiratie voor good food gebruiken. Hoop van jullie te horen. Mark likete jullie bericht, dus dan moet het wel goed zitten

Reply
Avatar
Anna mei 3, 2019 - 11:56 am

Ziet er heerlijk uit,erg beniewd naar de recepten in dit boek

Reply
Avatar
Do mei 6, 2019 - 2:16 pm

Jaaa! Ik zou dit boek graag kado geven aan mijn vriend. Vegan koken gaat, maar hij is een beetje bang nog voor de wereld van het bakken! Help me help him! Hihi dank je wel!

Reply
Avatar
Herman mei 3, 2019 - 1:56 pm

Ik wil dit boek graag winnen.

Reply
Avatar
Dineke W mei 3, 2019 - 3:02 pm

Ik kan wel wat inspiratie gebruiken, ik doe graag mee!

Reply
Avatar
Nicky van der Ven mei 3, 2019 - 3:31 pm

Superleuk! Ik zou dit boek graag winnen om nieuwe recepten te proberen 🙂

Reply
Avatar
SuusGro mei 3, 2019 - 9:15 pm

Dat de recepten niet moeilijk zijn om te maken spreekt me aan! Kom maar op, Vegan<3

Reply
Avatar
Will mei 3, 2019 - 9:32 pm

Heel graag doe ik mee voor dit Vegan Bakboek.
Ben een beginner wat Vegan betreft, dus ben heel benieuwd naar de bakrecepten.
Ik heb geen Facebook en Instagram, maar volg sinds kort voor het eerst op Bloglovin.

Reply
Avatar
Anna wienen mei 3, 2019 - 9:44 pm

ik doe heel graag mee

Reply
Avatar
iris raeymaekers mei 3, 2019 - 10:57 pm

Lekker ik doe graag mee!

Reply
Avatar
Bonnie mei 3, 2019 - 11:29 pm

Ohh leuk ben erg benieuwd naar de recepten!

Reply
Avatar
Jan mei 3, 2019 - 11:35 pm

Ik ben erg nieuwsgierig naar de veganistische mogelijkheden en waag daarom graag een kansje.

Reply
Avatar
Jan mei 3, 2019 - 11:37 pm

Ik ben erg nieuwsgierig naar de veganistische mogelijkheden en waag daarom graag een kansje op dit prachtige bakboek.

Reply
Avatar
Anita te Gussinklo mei 3, 2019 - 11:37 pm

Lijkt een tof boek, leuk om nieuwe recepten te ontdekken.

Reply
Avatar
Clau-dya mei 4, 2019 - 10:55 am

Mooie nieuwe recepten leren ontdekken met dit geweldige boek!

Reply
Avatar
Daniëlle Munnik mei 4, 2019 - 11:55 am

Wauw wat gaaf! Lijkt me heerlijk om mijn vrienden mee te verwennen!

Reply
Avatar
Nancy mei 4, 2019 - 12:14 pm

Ik doe graag met de verloting van het vegan bakbok, kan ik denk ik heel veel nieuwe dingen van leren!

Reply
Avatar
Siet mei 4, 2019 - 12:59 pm

Wat leuk! Il wil graag meer vegan bakken & dit boek zou mij daar heel erg mee helpen. ‍

Reply
Avatar
Anneliese de Waal mei 5, 2019 - 4:01 pm

Zou dit boek graag willen winnen, zou graag de recepten willen maken, ben er erg benieuwd naar.

Groetjes Anneliese

Reply
Avatar
Danielle mei 5, 2019 - 4:19 pm

Oh dit lijkt mij heerlijk! Ik ben gek op bakken maar ben nog niet zo bekend met vegan bakken. Daar kan dit boek verandering in brengen!

Reply
Avatar
Liesbeth Van der Auwera mei 6, 2019 - 9:50 am

Ooh, wat een leuk bakboek! Ik zou het heel graag winnen. 🙂

Reply
Avatar
Davine Den Toom mei 6, 2019 - 10:03 am

Wat een prachtig boek met heerlijke recepten! Ik zou hem graag willen winnen voor mij zoon van 13 die zich wil ontwikkelen in het beter vegan kunnen bakken

Reply
Avatar
Nelma Spa mei 6, 2019 - 10:21 am

Ik ben er net een paar maanden achter dat vegan producten een positief effect hebben nop mijn huid. En laat ik nu van bakken houden…. Om nieuwe recepten te ontdekken (en proeven!) zou dit gave bakboek daarom graag winnen!

Reply
Avatar
Karin van Eijk-Takkebos mei 6, 2019 - 10:51 am

Dat zou gaaf zijn…..Dochterlief bakt ook erg graag. Kunnen we samen de keuken in en aan de ‘bak’….

Reply
Avatar
antje Visser mei 6, 2019 - 11:00 am

Met twee verjaardagen in het vooruitzicht komt dit boek wel heel goed van pas!

Reply
Avatar
Marga mei 6, 2019 - 11:44 am

Altijd benieuwd naar nieuwe vegan recepten! Heerlijk om inspiratie op te doen en overal een eigen draai aan te geven. Ik loot graag mee want dit boek ziet er prachtig en eigentijds uit

Reply
Avatar
Hannah van Volen mei 6, 2019 - 12:40 pm

Lijkt me een heerlijk bakboek! Dus ik loot heel graag mee.

Reply
Avatar
Sonja mei 6, 2019 - 1:47 pm

This book looks great. I’m always in for new recepies. My family loves to try en eat cakes and cookies, but only vegan ofcourse 😉 I’m going to follow you on facebook and insta for new tips and tricks.

Reply
Avatar
Sonja mei 6, 2019 - 2:21 pm

Ooh, must have! Sinds een half jaartje vegan, en het enige dat ik heb is een degelijk vegan kookboek. Je kent dat wel: een beetje het Margriet basiskookboek voor vegan. Degelijk dus! Maar niet dat daar t recept voor dé roze koeken in staat. Dus again: ik wil hem!!!

Reply
Avatar
Eva mei 6, 2019 - 2:57 pm

Oeh!!! Deze straat op mijn verlanglijstje!!!!

Reply
Avatar
Frederieke mei 6, 2019 - 3:57 pm

Krijg er honger van! Ik doe heel graag mee!

Reply
Avatar
jessica janssen mei 6, 2019 - 3:59 pm

pas een huisje gekocht
zou leuk zijn zo een nieuw vegan boek met nieuwe receptjes

Reply
Avatar
Rosa mei 6, 2019 - 4:29 pm

Tof om te zien hoe er steeds meer alternatieven komen. Ik ben zelf een fan van experimenteren en ombouwen van recepten naar eigentijdse receptuur. Dit boek zou een leuke inspiratiebron zijn!

Reply
Avatar
Leonie mei 6, 2019 - 5:55 pm

Wow deze zou ik heel graag willen winnen voor mijn twee dochtertjes, zodat we samen lekker vegan kunnen bakken!

Reply
Avatar
Leonie mei 6, 2019 - 5:59 pm

Deze zou ik heel graag willen winnen voor mijn dochtertjes, om samen lekker vegan te kunnen bakken!

Reply
Avatar
JessicaV mei 6, 2019 - 8:58 pm

Ik zou dit boek heel graag winnen. Ben gek op bakken vooral samen met mijn zoontje.

Reply
Avatar
Mieke Maillard mei 6, 2019 - 9:08 pm

Lijkt me fantastisch om lekkere nieuwe recepten te proberen waarbij ik geen last ondervind van mijn lactose intolerantie! X

Reply
Avatar
Mieke Maillard mei 6, 2019 - 9:10 pm

Lijkt me superleuk om nieuwe lekkere recepten uit te proberen zonder hinder te ondervinden van mijn lactose intolerantie! X

Reply
Avatar
Anna Marie mei 6, 2019 - 10:10 pm

Dit boek zou echt een aanwinst zijn! Vooral ook omdat ik graag vegan wil bakken voor de aankomende verjaardagen in mei. Ik bak en kook graag met een muziekje op de achtergrond, De playlist bij de verschillende hoofdstukken zal ik daarom ook zeker gaan gebruiken. helemaal leuk!!

Reply
Avatar
Kalina mei 7, 2019 - 8:46 am

Ik heb nog geen vegan bak boek, ik zou deze wel heel erg graag willen hebben!☀️‍

Reply
Avatar
M van Galen mei 7, 2019 - 5:05 pm

Jaaa, fijn een boek met vegan baksels die niet per se gezond/verantwoord zijn!

Reply
Avatar
CJM de Kok mei 8, 2019 - 7:23 am

Diverser leren koken en nieuwe recepten ontdekken, heerlijk aan de slag in de keuken met dit boek!

Reply
Avatar
Anne Buissant mei 8, 2019 - 8:15 am

Als bakprinses schaam ik me bijna dat ik dit boek nog niet in de kast heb staan. Deze moét ik dus zeker winnen! Dan kan ik m’n collega’s weer eens verrassen met nieuwe baksels!

Reply
Avatar
Brigitte mei 8, 2019 - 11:03 am

Ik heb nog nooit iets gewonnen en als ik iets bak mislukt het altijd. Ik ben dol op taart maar sinds ik vegan ben eet ik bijna nooit meer gebak 🙁

Reply
Avatar
Yvonne D. mei 8, 2019 - 2:57 pm

Ohhh, wat geweldig dat hier Spotifylijstjes bij zitten! Ik houd enorm van muziek onder het koken/bakken. Voor vegan bakken heb ik, qua recepten, alleen nog weinig inspiratie. Voor een verjaardag heb ik laatst wat op internet gevonden, maar een bakboek vind ik veel fijner! Allerlei lekkers bij elkaar in één boek, bladeren en kiezen! Ik heb een aantal kookboeken, die ik vaak om en om gebruik (wekelijks één moment voor mealplanning). Voor bakken heb ik alleen nog niets! Terwijl ik wel graag iets bak om bijv. te geven als presentje als ik gezellig op bezoek ga bij iemand of voor wanneer er hier bezoek komt. Ik maak dus ook graag kans en volg op Instagram. 😉

Reply
Avatar
Jolijn mei 12, 2019 - 1:16 pm

Ik doe heel graag mee. Ik kom hier via de moederdaghopblog ( jullie waren de laatste voor mij,) en mijn aandacht werd meteen getrokken naar de vegan roze koeken. Die zou ik dus zeker willen maken, maar met een drieling van 8 jaar in huis, willen we nog meer bakken. Dit boek zou dus zeker welkom zijn bij ons.

Reply
Avatar
Evelien Bernabela mei 13, 2019 - 4:07 pm

Wat een leuk boek! Als echte bakprinces mag dit boek niet in mijn keuken ontbreken. Dan kan ik mijn gasten eindelijk weer eens verrassen met een nieuw baksel.

Reply
Avatar
nathaliebuttiens mei 16, 2019 - 5:51 pm

Ik doe heel graag mee voor mijn zusje, die graag bakt.

Reply

Laat een berichtje achter