Gevulde paprika met couscous en Griekse feta: Deze heerlijke gevulde paprika’s zien er niet alleen heel kleurrijk uit. Ze zijn ook nog eens onwijs lekker en ze zijn zo gemaakt.
Gevulde paprika met couscous en Griekse feta
Dit recept is voor 4 personen
- 1 paprika’s
- 2 uien
- 1 teentje knoflook
- 1 tomaat
- 6 olijven
- 3 eetlepels ketjap
- couscous (kijk op verpakking hoeveel per persoon)
- Vegan Griekse feta
- Zout en peper naar smaak
Hoe maak je deze lekkere Gevulde paprika’s?
- Kook de couscous volgens verpakking
- snijd de uien in bak deze in een pan
- Snijd ook de tomaat en olijven en pers de knoflook. Voeg dit toe aan de pan.
- Doe de ketjap bij de groentes en roer goed door.
- halveer de paprika’s door de lengte en haal de pitjes eruit.
- Giet de couscous af en voeg toe aan de pan met groenten. Roer alles goed door elkaar en laat nog 1 minuut pruttelen.
- Snijd de vegan feta in blokjes (stukjes) en voeg toe aan het geheel
- Schep alles in de paprika’s en zet ze 15 tot 25 minuten in de voorverwarmde oven op 180 graden.
- Serveer eventueel met pesto en stokbroodjes of een heerlijke salade
Elke dag weer is de grote vraag … Wat eten we vandaag?