Het team

Vegalifestyle het vegan online magazine van Nederland!

We zijn druk bezig met deze pagina actueel te maken! 😉

Yvonne Bijkersma vegan beauty expert en eigenaar vegalifestyle

Yvonne

Yvonne is happy single mom, van drie super toffe boys: Justin, Dylan en Milan. Samen met de kids, onze hond Rosa en poezen, Luna en Kismoo wonen wij in het mooie Groningen. Ik zou mijzelf omschrijven als … Energiek, bruisend, creatief, eerlijk en trouw. Werk gerelateerd komt hier ook nog eens resultaatgericht, gedreven en aanpakker bij! Ik geloof in het geloven in jezelf en in je bedrijf. Er uithalen wat erin zit.

Petyula

Met veel plezier heb ik mijn afstudeer stage bij Vegalifestyle.nl

Jubinka Groen gastblogger voor Vegalifestyle.nl

Jubinka

Hoi hoi ik ben Jubinka. Na jarenlang vegetarisch te zijn geweest deed ik een aantal jaren geleden in december een vegan challenge, ik heb nooit meer omgekeken. Met vallen en opstaan geleerd waar mijn lijf het goed op doet. Sinds ik vegan ben hou ik enorm van eten, ik word enthousiast blij over smaken, niet iedereen vindt dat leuk (te overdreven), maar ik wel. Laat mij die overdreven vrolijke blogger zijn die meevaart in smaken, ben ik gelukkig!

Melany

Melany

Hoi ik ben Melany en ik ben eigenaresse bij Beau Accessoires. Daar ontwerp ik onder andere de sieraden. Al van jongs af aan ben ik gek op edelstenen. Maar ik had mij er nooit echt in verdiept. Dat veranderde toen ik wat ouder werd. En begon ik mij steeds meer en meer in edelstenen verdiepen..

Suze Visser

Hoi ik ben Suze en woon in Noord-Brabant. Ik ben dol op alles wat met eten te maken heeft, koken, bakken en het opeten. Daarnaast ben ik dol op reizen, religie en cultuur. Schrijven doe ik ook erg graag en ben ik gastblogger bij Vegalifestyle.nl en hoop ik jou met mijn leuke verhalen te inspireren.

Laurette van Slobbe

Laurette

Laurette van Slobbe heeft van wilde planten haar beroep gemaakt. Ze geeft al ruim 20 jaar workshops over eetbare wilde planten, schrijft boeken en artikelen, en ontwikkelt voor derden en voor haar eigen bedrijf producten op basis van eetbare wilde planten.

Titel

Pr

Titel

Pt.

Titel

Proin v

Titel

Proin it.

Titel

Proin it.