Het team

Vegalifestyle het vegan online magazine van Nederland!

We zijn druk bezig met deze pagina actueel te maken! 😉

Yvonne Bijkersma vegan beauty expert en eigenaar vegalifestyle

Yvonne

Yvonne is happy single mom, van drie super toffe boys: Justin, Dylan en Milan. Samen met de kids, onze hond Rosa en poezen, Luna en Kismoo wonen wij in het mooie Groningen. Ik zou mijzelf omschrijven als … Energiek, bruisend, creatief, eerlijk en trouw. Werk gerelateerd komt hier ook nog eens resultaatgericht, gedreven en aanpakker bij! Ik geloof in het geloven in jezelf en in je bedrijf. Er uithalen wat erin zit.

Petyula-van-Velzen

Petyula

Met veel plezier heb ik mijn afstudeer stage bij Vegalifestyle.nl gedaan. Ik heb hier vooral achter de schermen veel gedaan.

Jubinka Groen gastblogger voor Vegalifestyle.nl

Jubinka

Hoi hoi ik ben Jubinka. Na jarenlang vegetariër te zijn geweest deed ik een aantal jaren geleden in december een vegan challenge, ik heb nooit meer omgekeken. Met vallen en opstaan geleerd waar mijn lijf het goed op doet. Sinds ik vegan ben hou ik enorm van eten, ik word enthousiast blij over smaken, niet iedereen vindt dat leuk (te overdreven), maar ik wel. Laat mij die overdreven vrolijke blogger zijn die meevaart in smaken, ben ik gelukkig!

Ik sta graag in de keuken, je zult daarom ook veel recepten van mij terug vinden op dit geweldige platform.

Melany

Melany

Hoi ik ben Melany en ik ben eigenaresse bij Beau Accessoires. Daar ontwerp ik onder andere de sieraden. Al van jongs af aan ben ik gek op edelstenen. Maar ik had mij er nooit echt in verdiept. Dat veranderde toen ik wat ouder werd. En begon ik mij steeds meer en meer in edelstenen verdiepen..

Suze Visser

Hoi ik ben Suze en woon in Noord-Brabant. Ik ben dol op alles wat met eten te maken heeft, koken, bakken en het opeten. Daarnaast ben ik dol op reizen, religie en cultuur. Schrijven doe ik ook erg graag en ben ik gastblogger bij Vegalifestyle.nl en hoop ik jou met mijn leuke verhalen te inspireren.

Willemien Tirion

Willemien Tirion

Mijn naam is Willemien Tirion. Ik ben 22 jaar oud en woon sinds kort in de stad Groningen samen met mijn kat. Verder doe ik ook nog de MBO opleiding Content Creator op het Noorderpoort in Groningen. Dit is mijn derde en laatste jaar. Mijn hobby’s zijn wandelen, schrijven, knuffelen met mijn kat en op gezellige uitjes gaan met vrienden. Op het moment loop ik stage bij het online magazine Vegalifestyle.nl

Gastblogger

Wij werken met meerdere vaste gastbloggers. Ons team bestaat uit diverse vaste gastbloggers. Soms gaan we een samenwerking aan met een blogger die eenmalig een bijdrage voor ons schrijft.

Onze vaste gastbloggers zijn waardevolle partners met wie we een langdurige relatie hebben opgebouwd. Ze leveren regelmatig hoogwaardige content die aansluit bij onze doelgroep en onze visie.

Deze diversiteit in samenwerkingsverbanden helpt ons om een breed scala aan onderwerpen en standpunten te verkennen en onze lezers te voorzien van informatieve en boeiende inhoud.