Naambordje bij de voordeur …

naamborde lekker persoonlijk

Naambordje voor de deur … Een paar maanden terug had ik een klein ongelukje met ons huisnummer bordje. Daardoor hebben wij een paar maanden geen zichtbaar huisnummer gehad. Gelukkig hebben wij nu een super gaaf, persoonlijk naambordje bij de voordeur.

Met een naambordje personaliseer je, je huis niet alleen. Je fleurt het bij de voordeur ook meteen helemaal op.

Naambordje kiezen

Er zijn zoveel verschillende stijlen, vormen, formaten en materiaalsoorten. Hierdoor kun heel eenvoudig jouw ideale naambordje ontwerpen.

Maak het nog persoonlijker

Een naambordje in plaats van alleen een huisnummer is al veel persoonlijker. Wat dacht je van een … Naambordje met eigen foto. Dat maakt het helemaal heel persoonlijk. Je hoeft dan niet een foto van jou en je gezin te doen. Kan ook een foto van iets wat jij mooi vind. Zelf heb ik mijn logo erop laten afdrukken.

Ontwerpen

Op de website kun je heel snel en simpel je eigen naambordje ontwikkelen. In een aantal simpele stappen kom je tot jouw perfecte naambordje. Je kiest het soort materiaal (de uitstraling), de vorm, de kleur en welke maat. Dan kun je het gaan invullen. Waar wil ik het huisnummer, waar wil ik de naam of namen en waar wil ik de foto of foto’s. Je kunt dan de letters en cijfers ook weer in alle kleuren kiezen. Kortom je kunt lekker creatief bezig zijn om zo tot jouw gewenste resultaat te komen.

Mijn tip:

Bestel hem niet gelijk, sla hem op en kijk er de volgende dag nog eens naar. Na een nachtje slapen zie je dingen misschien toch weer anders. Zeker omdat je van alles hebt geprobeerd hebt. En als je dan helemaal tevreden bent kun je hem bestellen.

Dit is ook leuk om te lezen: