Gouden driehoek

Gouden driehoek leuke edelstenen.

Gouden driehoek is een combinatie van drie kristallen, dat zijn de rozenkwarts, amethist en bergkristal. De gouden driehoek is een prachtige en krachtige combinatie van kristallen. Als je moeite hebt met kiezen … Welk kristal zou ik in huis plaatsen? Dan is de gouden driehoek een goede keuze. Want de gouden driehoek zorgt voor een optimale energie flow. Dit gouden trio kun je eigenlijk overal wel plaatsen. De woonkamer en de slaapkamer(s) zijn sowieso een goede plek voor dit gouden trio.

Amethist

Amethist zorgt voor rust, ontspanning, zelfbewustzijn, vertrouwen en het brengt onze gevoelens in balans. De energie van de amethist houdt de geest helder, en het versterkt je intuïtie.

Rozenkwarts

De rozenkwarts zorg voor een vredige energie in huis. Het stimuleert liefde, eigenwaarde en vergeving. Deze prachtige kristal bevordert niet alleen alle soorten liefde, inclusief zelfliefde,

En het ondersteunt ook emotionele healing.

Bergkristal

Reinigt de energie in een ruimte. Staat voor harmonie, bevordert wilskracht, helder denken en balans. De bergkristal houdt de energie van je intenties vast, terwijl het negatieve energie opschoont.

De Gouden driehoek

De Gouden driehoek wordt vaak samen gebruikt door deze goede en mooie samenwerking.

Reinigen van je gouden driehoek als set

Omdat alle drie kristallen een kwarts zijn kun je ze makkelijk op veel manieren reinigen. Je kunt bijvoorbeeld wierook daarbij gebruiken voor het reinigen met rook. Je kunt ze ook op een seleniet (satijnspaat) plaatsen om te reinigen. Een hele mooie reinigingsmethode is ook met klankschalen.

Edelstenen reinigen zo doe je dat

Dit is ook leuk om te lezen: