Bergkristal

bergkristal erg goed voor je lichaam en geest

Bergkristal een hele mooie heldere steen en behoort tot de macrokristallijne kwarts-familie. Bergkristal is transparant (kleurloos), doorzichtig en heeft een glasachtige glans. De bergkristal kan ook wit van kleur zijn. Bergkristal heeft enorm veel (genees)kracht. Zo helpt de steen je om met beide benen op de grond te blijven staan. En als je even niet lekker in je vel zit, is deze steen ook ideaal. Waar de steen nog meer goed voor is, lees je in dit artikel.

Werking bergkristal

Bergkristal is een hele mooie krachtige steen. Ideaal als je energie wat lager is, de steen reguleert, absorbeer en geeft energie. Ook al je, niet zo lekker in je vel zit of je een beetje verloren voelt komt de bergkristal goed van pas. Die help je net als een innerlijk kompas om je weer op de goede spoor te zetten, waar dingen weer helder ziet. bevordert concentratie, helder denken. De steen helpt om je op een neutrale houding naar dingen te kijken.

Waarom edelstenen en kristallen reinigen?

Het is aan te raden om je edelstenen na aankoop te reinigen. Ze kunnen negatieve vibraties en energie bevatten en die aan je doorgeven. Ook als je ze hebt gedragen of op een andere manier hebt gebruikt. Is het aan te raden om ze te reinigen. Edelstenen gaan een verbinding aan met hun eigenaar. En zo zetten ze zich volledig in voor jouw welzijn. Ze nemen onder andere alle spanningen en onzuiverheden op, zowel uit jouw lichaam, aura als uit de omgeving. Door te reinigen (als je hem draagt bijvoorbeeld iedere maand) laat je de steen herstellen en zich zelf reinigen en ontdoen van alle spanningen. Zo is de steen weer fris en opgeladen voor jouw.

Hoe reinig je de bergkristal?

Bergkristal kan op alle manieren gereinigd worden. Dus als je je bergkristal pas nieuw hebt vergeet niet het te reinigen om het te ontdoen van alle energieën die de steen niet nodig heeft.

Vind plaats

Bergkristal is op heel veel plekken te vinden. Een paar van die vindt plekken zijn.Duitsland, Polen, Frankrijk, Brazilië, India, madagaskar en het komt op verschillende plaatsen in de verenigde staten voor.

Dit artikel is geschreven door Melany van beauaccessoires. In haar shop kun je veel leuke artikelen vinden gemaakt van edelstenen. Ben je opzoek naar iets? Mail haar dan, wie weet kan ze het voor je maken.

Dit is ook leuk om te lezen:

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *