Optimaal beschermd de zon in met de vegan producten van Hawaiian Tropic 

Hawaiian Tropic 

Inmiddels is het voorjaar al in volle gang en heef de zon zich al regelmatig laten zien. Geniet jij ook zo van die heerlijke zomerse dagen? Een heerlijk dag je strand genieten van de zon, het geluid van de zee. Met deze heerlijke vegan producten van Hawaiian Tropic ben je helemaal klaar voor de zomer.

Optimaal beschermt tegen de zon

De producten van Hawaiian Tropic beschermen je huid optimaal tegen UVA en UVB-straling van de zon en voeden je huid, zodat jou niets anders te doen staat dan onbezorgd genieten. De verpakkingen zijn in een nieuw en luxer jasje gestoken en vallen onder drie heerlijke nieuwe productlijnen; De Glowing Protection, producten met een lichte glow. Hydrating Protection, producten die langdurig hydrateren en Mineral-lijn, gemaakt uit natuurlijke ingrediënten zonder chemische filters. Bovendien zijn de nieuwe verpakkingen geproduceerd uit gerecycled plastic. Wat niet is veranderd: de uitstekende kwaliteit, prettige smeerbaarheid, eerlijke ingrediënten en heerlijke tropische kokosgeur die je meeneemt naar het tropische Hawaii. Deze zomer wordt zonnen en nagenieten van een zonnige dag nóg fijner!

Schitterende zonbescherming met Glowing Protection

Met de lotions en oliën uit de Glowing Protection-lijn ga je goed beschermd en stralend de zon in. Deze producten geven je huid een subtiele glow, terwijl ze je effectief beschermen tegen schadelijke UVA- en UVB-stralen. De zijdezachte zonnebrand laat je niet alleen stralen, maar voedt je huid ook met heerlijke sheaboter, vitamine E en kokosolie. Daarnaast zijn de producten waterproof en smeren ze gemakkelijk uit, waardoor je huid na het aanbrengen heerlijk zacht aanvoelt. De verleidelijke kokosgeur brengt je direct in tropische sferen en doet je verlangen naar een zonnig strand.

Waterproof

Waterproof wat betekent dat nu eigenlijk precies? Waterproof betekend dat de producten je ook in het water beschermen en niet meteen afspoelen. Het is echter een misverstand dat je met een waterproof product maar één keer per dag hoeft te smeren. Ook bij waterproof zonbeschermingsproducten is het belangrijk om regelmatig opnieuw aan te brengen, vooral na zwemmen, afdrogen of veel zweten. Waterproof betekent dat het product beter bestand is tegen water, maar het blijft niet de hele dag op je huid zitten. Na activiteiten zoals afdrogen veeg je namelijk al een groot deel van de bescherming weg.

Vegan

De minerale zonbescherming van Hawaiian Tropic is vegan. Producten uit de Mineral-lijn zijn geschikt voor mensen met de meest gevoelige huid. Zowel de Sunmilk als Face Milk smeren gemakkelijk uit en voelen licht aan. Met een SPF 30 beschermen ze goed tegen schadelijke UVA- en UVB stralen. De geuren van kokos en kukui noot bezorgen je een instant vakantiegevoel.

SunFactor

Als je de zon in gaat is het belangrijk om je huid goed te beschermen tegen de zon. In de zomer is het advies om minimaal factor 30 te smeren. Een zonbeschermer moet beschermen tegen UV-A en UV-B stralen. In Nederland is dit ook verplicht.

Over Hawaiian Tropic

De suncare verzorging van Hawaiian Tropic is sinds vier jaar verkrijgbaar in Nederland. De suncare lijn beschermt je huid tegen gevaarlijke UVA- en UVB-stralen. Met tropische geuren verrijkt met ingrediënten zoals kokosnoot, plumeria, passiebloem, mango en guave zorgt de zonnebescherming met ‘aloha spirit’ voor een Hawaiiaans vakantiegevoel.

Dit is ook leuk om te lezen: