Over Vegalifestyle.nl


Onze website Vegalifestyle.nl is een unieke vegan online magazine. Het is de website voor veganisten vegetariërs en alle andere mensen die een toekomst bestendigde levensstijl omarmen. Met onze website willen we iedereen in Nederland en België bewuster maken van een gezondere en duurzamer levensstijl. Voor jezelf, de dieren en voor de aarde.

Vaak lopen mensen die veganistisch willen gaan leven tegen verschillend dingen aan. Wij hopen met de artikelen op onze website het allemaal wat makkelijker en overzichtelijker te maken.

Wat kun je zoal verwachten op onze website?

Dit is zomaar een greep uit onze onderwerpen op www.vegalifestyle.nl:

vegan gebak - bakken zonder ei - vegan taart - vegan broodbakken - vegan pannenkoeken

Zo hopen we met onze website het gezicht te zijn van een verantwoorde, plantaardige levensstijl met als doel het veganisme een positief imago te geven. Waarbij wij de focus leggen op goed voor jezelf en je omgeving te zorgen.

Met onze overheerlijke recepten willen we graag laten zien dat een volledig plantaardige maaltijd helemaal niet moeilijk, lastig of ingewikkeld hoeft te zijn.

Een taartbakken zonder ei, hoe doe je dat dan? Wij helpen je er graag bij, met onze lekkere vegan taart recepten en ons artikel bakken en braden zonder ei.

Ook geven we vele beauty tips, gegeven door onze vegan beauty expert Yvonne Bijkersma. Het kunnen allerlei tips zijn. Waarvoor gebruik je een wimperkrultang, of welke soorten gezichtsmaskers zijn er. Reviews van vegan producten etc.

Wij willen graag laten zien dat een volledig veganistische levenstijl zijn met onze tips en trucs een “eitje” zijn.