Sinterklaas bloghop

Sinterklaasbloghop

Het is weer die gezellige tijd van het jaar, en bij Vegalifestyle.nl doen we mee met de Sinterklaas bloghop! Dit is niet alleen een leuke manier om nieuwe lezers te verwelkomen, maar ook om onze trouwe lezers te bedanken voor hun continue steun. Samen met andere geweldige bloggers nemen we jullie mee op een avontuurlijke reis van blog naar blog, waarbij je niet alleen nieuwe en interessante websites ontdekt, maar ook overal kans maakt op fantastische prijzen.

Wat is een bloghop?

Voor degenen die nog niet bekend zijn met het concept, een bloghop is als een digitale speurtocht waarbij je van de ene naar de andere blog ‘hopt’. Je blijft doorgaan totdat je weer terug bent op de blog waar je begonnen bent. Op deze manier leer je op een leuke en interactieve manier verschillende nieuwe sites kennen. En het wordt nog leuker, want op elke blog maak je kans op mooie prijzen die je kunt winnen en cadeau kunt geven op 5 december!

Een speciaal bedankje aan onze lezers

Vandaag willen we even stilstaan bij onze fantastische lezers, die inmiddels talrijk zijn geworden. Heel hartelijk dank voor jullie voortdurende steun en het regelmatig bezoeken van ons online magazine. Als je nieuw bent op Vegalifestyle.nl, dan heten we je van harte welkom!

Laat me mezelf kort voorstellen: ik ben Yvonne, moeder van 3 geweldige jongens en woonachtig in het prachtige Groningen. Vegalifestyle.nl is mijn online magazine dat zich volledig richt op veganisme. Samen met een enthousiast team van gastbloggers en stagiaires werk ik aan diverse artikelen en heerlijke recepten. Van de lekkerste vegan recepten tot weetjes, beauty, wonen, fashion, uitstapjes, vakanties, en nog veel meer.

Begin je net of ben je al aan het hoppen?

Ben je niet gestart op Vegalifestyle.nl en ben je al lekker aan het hoppen? Dan kom je van de site van Judith Rotmans, leesleeslees.nl. Dan ben je op de juiste plek beland. Ik stuur je zo door naar de volgende website in dit leuke rijtje, en dat is de website van Kirsten de Konink van Mamagisch.nl. Hier maak je ook weer kans op een mooie prijs. Maar voordat ik jullie doorstuur, wil ik eerst graag onze leuke winactie met je delen.

Onze sinterklaasbloghop winactie

Dit jaar hoefde de Sint van Vegalifestyle.nl niet lang na te denken over wat hij onze lezers zou willen schenken. Wij geven namelijk Het vegan bakboek weg. De winactie loopt tot 25 november 2023.

Het vegan Bakboek

Dus, laten we samen genieten van deze bloghop, nieuwe sites ontdekken, en wie weet ben jij een van de gelukkige winnaars van deze toffe bloghop. Laat ons in een reactie weten dat je meedoet. Veel hopplezier en succes met de winactie!

Dit is ook leuk om te lezen:

38 thoughts on “Sinterklaas bloghop

 • Sandy says:

  Mijn dochter mag héél graag bakken, met dit boek voelt het tenminste echt goed

  • Diana says:

   Dat lijkt me heerlijk vegan bakken.
   Mooi boek om samen met mijn dochter de keuken in te duiken.

  • Wilma van 't Hof says:

   Heb best veel bakboeken. Maar nog geen vegan variant. Dus ja, ik loot graag mee.

 • Lynn says:

  Ik doe graag mee, ik ben nog geen vegan maar ben wel op de goede weg vind ik zelf. Dit boek kan me verder helpen.

 • Diana van Os says:

  Wauw ik doe heel graag mee voor dit super toffe vegan bakboek !!

 • Majonne says:

  Ik probeer steeds meer vegan te koken, maar bakken vind ik zo lastig. Il doe graag mee.

 • Erg leuk, ik heb als hobby wielrennen en ben natuurlijk extra alert wat ik eet, en raak vaak geïnspireerd door nieuwe recepten. Doe dan ook graag mee.

 • Marian B says:

  Samen bakken met mijn dochter is altijd gezellig en lekker. We proberen dit steeds meer vegan te doen, maar dat is nog best lastig. Dit boek kunnen we dus goed gebruiken.

  • Sami says:

   Dit zou zo van pas komen. De kleine blijkt heel wat allergieën te hebben en moeten vrijwel vegan gaan eten. Dus mak graag een kans.

 • Iris Steenbekkers says:

  Lijkt me een heel leuk boek. Ik maak graag een kansje .

 • CBdkl says:

  Lijkt me een boek met heerlijke recepten, doe graag mee

 • G. T. says:

  Leuk, een bloghop! Ik doe mee!
  Vanwege een allergie bak ik regelmatig vegan. Een nieuw boek met recepten zou erg leuk zijn<3

 • Baukje Haan says:

  Lekker zo kan ik heerlijke gerechten gemaken voor mijn vega vriendin.

 • Linda Smeets says:

  Wat een ontzettend leuk boek!
  Mijn gezinnetje kan nog wel wat inspiratie gebruiken en ik doe dan ook graag mee.

 • Anna says:

  Ik probeer steeds meer vegan te koken en te bakken maar moet nog heel veel leren,
  Benieuwd naar dit boek!

 • Tamara says:

  Ja, ik ben vegetariër, maar wil graag overstappen op vegan. Inspiratie is altijd welkom!

 • Oma Will says:

  Graag doe ik mee voor dit Vegan Bakboek. Iets om eens uit te proberen.

 • yes zo’n vegan kookboek willen wij wel winnen zodat we ook eens die recepten uit kunnen proberen buiten het gewone gangbare om dat we al kennen…

  • Marjan says:

   Bij vega heb ik nog niet altijd inspiratie terwijl mijn bonusdochter dat stiekem wel verwacht dus ik ben heel nieuwsgierig naar dit boek en doe graag mee.

 • Anja jager says:

  leuk om ook eens anders te koken dus ik loot graag mee

 • Mette Poorten says:

  Ik ga ook een gokje wagen. Ik hou zelf heel erg van koken en bakken, maar vind het lastig om vegetarische alternatieven te vinden sinds ik thuis niet zo opgevoed bent.Dit zou erg helpen

 • Goele H says:

  Ik doe heel graag mee. Wij bakken eigenlijk standaard vegan doordat mijn jongste zoontje een allergie heeft voor koemelkeiwit en eieren. Wat nieuwe inspiratie is dan ook zeker welkom!

 • Jojanneke says:

  Wat tof! Ik ben zelf al 24 jaar vegetarisch, dus ik prijs dit soort boeken absoluut aan. De vegan-keuken is voor mij nog niet ” gesneden koek ” . Maar aangezien mijn broertje en schoonzusje en hun gezin vegan zijn, zou ik dit boek graag winnen om voor hun een heerlijke maaltijd op tafel te toveren als ze weer op bezoek zijn! 🙂 Ik doe dus graag mee.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *