Vegan hotspot De Poort van Assen

vegan - poort van assen - vegan uiteten - vegan opstap

Aan de rand van het centrum van Assen ligt het gezellige en sfeervolle restaurant De Poort van Assen. Het restaurant zit bij het theater en bioscoop De Nieuwe Kolk. Leuk dus als je meer wil dan alleen lekker eten. Een lekker begin van een van een gezellige avond. De Poort van Assen heeft meerdere vegan opties.

Het is een gezellig en sfeervol restaurant. Je kunt er niet alleen heel lekker en gezellig eten. Je kunt er ook een gezellig feestje (receptie, bedrijfsuitje etc.) geven.

Regelmatig organiseer ik iets leuks als er een magazine uitkomt. Dit heb ik ook een keer bij de Poort van Assen gedaan. Met ongeveer 25 personen hebben we daar genoten van een vegan drie-gangen menu. Tussen door hadden we een lezing van Janneke van der Meulen. En een leuke loterij. Het was een super gezellige en lekkere avond.

Rode bietenburger

Samen met een vriendin heb ik daar later nog een keer gegeten en genoten van een heerlijke rode bietenburger. De combinatie met champignons in saus was erg lekker. Een echte aanrader dus!

Gegrilde aubergine rolletjes

Groene couscous van komkommer, spinazie en groene paprika. Met cashewnoten en taugé

Handig om te weten

Adres
Weierspoort 27
9401 DX Assen

Telefoonnummer: 0592-331309
E-mail: [email protected] Website: www.poortvanassen.nl

Hotspots in Groningen

4 thoughts on “Vegan hotspot De Poort van Assen

  • Hier eten we geregeld. Meestal neem ik de veganistische proeverij. Je krijgt dan voor zowel voor-, hoofd- en nagerecht allerlei kleine gerechtjes. Het is altijd smullen!
    Ook kun je hier heerlijk veganistische lunchen.

  • Bianca Hollesteller says:

    Oh dat ziet er zalig uit! Nee ik ben hier nog nooit geweest. Een vriendin woont in Assen en we gaan daar wel eens naar de bios, dit zou een super combi zijn

  • De Poort is sowieso erg goed en gezellig. Je kan er zowel veganistisch, vegatarisch maar ook voor de liefhebber is verschillende soorten vlees. Ik ga er graag heen wan ze hebben daar een proeverijtje van per gang 5 gerechtjes. (Ik neem deze altijd vegatarich) Wel handig als je niet veel op kan. Ben je ook nog eens duurzaam bezig.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *