Zonnige producten van Sothys

Zon producten van Sothys

Afgelopen weken was het heerlijk weer, het perfecte moment om de zonproducten van Sothys te testen.

Veilig zonnen

Zodra het zonnetje zich ook maar even laat zien, trekken we massaal naar buiten om te genieten van de zon. Het is belangrijk om je huid goed te beschermen als je van de zon geniet. Daarom is het essentieel om je huid in te smeren met een product dat beschermt tegen zowel UVA- als UVB-stralen, om onder andere de kans op huidkanker te verkleinen.

Naast bescherming tegen huidkanker bieden zonnebrandproducten nog meer voordelen.

Tegen rimpels

De zon is ook een grote boosdoener bij het veroorzaken van rimpels. Daarom gebruik ik voor mijn gezicht een zonbeschermer die speciaal voor het gezicht is ontwikkeld. Deze is vaak net even wat dunner van structuur en bevat vaak ook nog verzorgende ingrediënten.

Crème protectrice jeunesse SPF50 – Visage & zones sensibles

Crème protectrice jeunesse SPF50 – Visage & zones sensibles is ppeciaal voor de huid van je gezicht, hals en decolleté. Deze crème is zeer prettig in gebruik en ruikt subtiel naar de zomer. De crème trekt snel in en laat geen witte waas achter op je gezicht. Deze zonverzorging helpt je huid te beschermen tegen de zonnestralen die verantwoordelijk zijn voor vroegtijdige huidveroudering en verbranding van de huid.

Deze crème voelt erg prettig aan op de huid. Het trekt goed in en laat geen waas of trekkerig gevoel achter. Deze crème beschermt en verzorgt je huid tegelijkertijd.

Crème jeunesse après-soleil visage

Deze crème is precies wat je gezichtshuid nodig heeft na een dagje strand of als je een tijdje buiten in de zon geweest bent. Het is een aftersun speciaal voor je gezicht, en het is ongelooflijk fijn. De geur is fantastisch – het is de zomer in een potje. Het herstelt en verzorgt de huid nadat je in de zon bent geweest, of je nu een fietstocht hebt gemaakt, een dagje hebt gewinkeld of op het strand hebt gelegen. Deze crème herstelt en voedt de huid.

Deze verkoelende crème bevat onder andere Aloë Vera. Breng het aan op je huid zodra je uit de zon bent, op je gezicht, rond je ogen, je hals en je decolleté. Je merkt dat het je huid direct verkoelt.

Haarmasker

Je kunt deze crème zelfs als haarmasker gebruiken. Breng het aan op droog haar en laat het 10 minuten inwerken. Daarna kun je het resterende product verwijderen of uitspoelen.

Meer over deze crème kun je hier lezen.

Zonnige producten van Sothys

Lait apaisant après-soleil corps

Naast een aftersun voor het gezicht is er ook een aftersun speciaal voor het lichaam. Deze heeft dezelfde heerlijke zomerse geur als de andere producten uit deze zonnelijn.

Deze crème is iets dikker en romiger dan die voor het gezicht. Hij voelt rijk aan, trekt goed in en geeft de huid de juiste verzorging nadat je in de zon bent geweest.

Waarom een speciale aftersun en niet gewoon een bodylotion?

Een bodylotion is speciaal ontwikkeld om de huid te hydrateren en te voeden. Een aftersun stopt echter de werking van de zon. De zon blijft namelijk nog 8 uur doorwerken nadat je uit de zon bent. Daarom kan het even duren voordat je merkt dat je verbrand bent. Een aftersun stopt dit proces, herstelt en verkoelt de huid. Daarnaast hydrateert en verzorgt een aftersun de huid ook.

Meer over de Lait apaisant après-soleil corps kun je hier vinden.

Huile scintillante corps & cheveux

Huile Scintillante Corps & Cheveux is een heerlijke huidolie die de huid verzorgt en zijdezacht aan laat voelen.

De olie heeft een parelmoereffect en laat een mooie gloed achter op je huid. Je kunt het over je hele lichaam of plaatselijk aanbrengen, zoals op je gezicht, decolleté of jukbeenderen, voor een stralend effect. Vergeet niet de olie goed te schudden voor gebruik, zodat de pigmenten goed verdeeld zijn.

Alles over de huile scintillante corps & cheveux kun je hier lezen.

Hoe heb ik deze lijn ervaren?

Deze zonnelijn van Sothys heb ik zelf als zeer prettig ervaren. De producten ruiken allemaal even lekker en voelen fijn aan. Ze laten de huid heerlijk ruiken, zacht aanvoelen, laten de huid stralen en beschermen waar nodig.

Alle producten zijn volledig vegan, wat ik zelf een groot pluspunt vind. Zo hoef je niet te controleren welke producten wel en welke niet vegan zijn.

Goed om te weten!

De producten van Sothys zijn exclusief verkrijgbaar zijn via een Sothys Instituut of Spa. Deze producten zijn dus niet online te koop. Een instituut of spa bij jou in de buurt kun vinden via deze link!

Dit is ook leuk om te lezen: