Asian green 100 vegan recepten uit de Aziatische keuken

Asian green vegan kookboek

Asian green: Een heerlijk verleidelijk kookboek met de 100 allerlekkerste plantaardige recepten uit de Aziatische keuken.

Ching-He Huang is een Britse kookboeken auteur en TV-chef. Sinds een tijdje eet zij met haar gezin alleen nog maar vegan, en toen viel het haar op hoe rijk de Aziatische keukens zijn aan plantaardige gerechten. Iets wat dus helemaal in deze tijd past. Zij verzamelde voor dit boek de mooiste gerechten die de diverse keukens te bieden hadden. En dat geheel is een prachtig vormgegeven boek geworden.

Wat vonden wij ervan?

De cover spreekt mij persoonlijk niet gelijk aan. De foto’s in het boek daarin tegen zijn echt zo mooi. Van deze mooie (lees: lekkere) foto’s doet het water in je mond laten lopen. Er staan veel verschillende en veel lekekre recepten in. Veel lekkere desserts (gebakjes) ook.

Samenvatting Asian green

De Aziatische keuken staat bekend om de heerlijke en verrassende gerechten, die vaak traditioneel al vegan zijn. In Asian Green verzamelt Ching-He Huang de lekkerste plantaardige gerechten van over het hele Aziatische continent. De recepten zijn snel te maken, geschikt voor elke dag en zitten vol eiwitrijke ingrediënten zoals peulvruchten, granen en tofu. Van ontbijtjes tot wokgerechten en van party food tot desserts. Gerechten zoals misopannenkoekjes met mais & zoete aardappel, Koreaanse zeewiersoep of gerookte-tofudumplings in zoetzure bouillon halen het beste uit de Aziatische keuken naar boven.

Goed om te weten over de Asian green:

  • Auteur: Ching-He Huang
  • Uitgever: Brecht
  • EAN: 9789023016830
  • Asian green is onder andere hier online te koop.

Dit is ook leuk om te lezen:

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *