Basische crème van Alka

Alka creme

De basische crème van Alka is een veelzijdig all-over-body crème. Deze crème heeft een pH van 8.2 – de waarde waarbij huidcellen zich het snelst vernieuwen en herstellen.

Alka geeft je huid de beste verzorging

Deze crème is geschikt voor dagelijks gebruik. De crème voedt, hydrateert, verzacht en beschermt de huid, zodat deze er (weer) mooi en gezond uitziet.

Daarnaast ondersteunt de crème de natuurlijke afweerfunctie van de huid en stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen door de pH-waarde van de huid te verbeteren.

Problemen met je huid?

Je kunt de crème ook gebruiken om probleemgebieden aan te pakken, zoals droge voeten, ellenbogen of eczeem.

Daarnaast is de Alka Crème effectief bij zonneallergie, hittebultjes, insectenbeten en jeuk. De crème ondersteunt het herstel van de huid na een dag in de zon en neutraliseert irritaties.

Voor alle huidtypes

Deze veelzijdige crème biedt de perfecte verzorging voor zowel normale als gevoelige huid. Hij is ideaal voor droge, vettige of gemengde huid.

Wat vond ik ervan?

Ik heb deze crème gebruikt om mijn gezicht en bovenbenen te verzorgen. Bij de boven benen met name voor mijn striae en sinaasappelhuid. Mijn gezichtshuid vertoonde tekenen van vermoeidheid en een doffe teint. Direct na het eerste gebruik zag mijn huid er frisser en stralender uit. Wat ik vooral prettig vind, is dat de crème snel intrekt en geen waas of plakkerig gevoel achterlaat. Na een week gebruik begon ik echt verschil te zien: mijn huid kreeg meer kleur en begon te stralen.

Voor mijn benen

De crème Ik gebruik ik nu ruim drie weken op mijn bovenbenen. Het duurde iets langer voordat ik resultaten begon te zien en voelen. Het zijn kleine stapjes. Ik merk dat mijn huid gladder en strakker aanvoelt. Ook hier zie ik een verbetering, een frissere uitstraling van mijn huid.

Naast deze creme gebruik ik 1x per week de scrub van Alka.

Handig om te weten over deze crème van Alka

Wil je meer weten of deze crème bestellen? Dan kan dat op de site van Alka.

Alka

Dit is ook leuk om te lezen: