Home Boekentips voor volwassenenVegan kookboeken wat zijn onze tips Be more Vegan kookboek

Be more Vegan kookboek

Geschreven door Vega Lifestyle
be more vegan voor de beginende veganist

Be more Vegan: Hierin wordt alles over veganisme stap voor stap uitgelegd. En hoe je zo leuk en gezond mogelijk plantaardig kunt eten. Er staan maar liefst 50 heerlijke vegan gerechten in om zelf in een handomdraai te maken. Er staan recepten in van ontbijt, tot snacks, lunch, diner de lekkerste toetjes. Dit is echt een boek voor jou als beginnende veganist. En als je deze recepten eenmaal geproefd hebt … dan wil je nooit meer anders!

Samenvatting

Dit is hét boek voor beginnende (jonge) vegans! Vegan is geen trend, maar een nieuwe manier van eten. Maar je wilt natuurlijk wel lekker en gevarieerd eten en zorgen dat je voldoende voedingstoffen binnenkrijgt. Be more vegan legt alles uit over veganisme en hoe je zo gezond en leuk mogelijk plantaardig leeft. Minstens zo belangrijk zijn de 50 heerlijke recepten. Van ontbijtrepen met banaan en zomerfruit tot mini-flatbreadpizza’s en van quesadilla’s met zoete aardappel, champignon en mais tot karamel-chocopuddinkjes; once you go vegan, you never go back!

Wat vonden wij ervan?

Het is een super fijn en overzichtelijk boek, met veel handige tips en lekkere recepten. De meeste recepten zijn niet super moeilijk om te maken. Dit boek is ideaal voor startende veganisten. Aan het begin van het boel wordt er van alles uitgelegd. Welke voedingsstoffen heb je precies nodig en waar zit het in. Hoe kun je dierlijke producten makkelijk vervangen. Kortom een ideaal boek voor de startende veganist of een nieuwsgierige kok, die eens een uitstapje wil maken naar de plantaardige keuken.

Handig om te weten over Be more Vegan

  • Auteur : Niki Webster
  • Uitgever: Brecht
  • EAN:
  • Be more Vegan o.a. te koop bij Bol.com

Dit is ook leuk om te lezen:

You may also like

Laat een berichtje achter