Blogboot Happy Summer editie

Blogboot

Afgelopen dinsdag was het weer zover: ik mocht opnieuw meevaren met de befaamde Blogboot! Een fantastisch initiatief van Marguerita, die tijdens dit evenement de meest leuke merken aan bloggers koppelt. Stel je voor: een perspresentatie, maar dan terwijl je heerlijk over de schilderachtige Amsterdamse grachten vaart. Ik kan niet wachten om je meer te vertellen over deze onvergetelijke Blogboot Happy Summer editie!

Voor mij was het de derde keer dat ik mee was op de blogboot

Een aantal jaar geleden ben ik voor het eerst mee geweest op de blogboot in Amsterdam. Er is regelmatig een editie van de blogboot, echter is het voor mij behoorlijk ver reizen naar Amsterdam. Ik was nu ook al om 07.00 vertrokken en was er pas na 11 uur, gelukkig hebben ze even op mij gewacht, nogmaals bedankt! Ik heb ruim een uur vast gestaan om de A1 op te gaan. Er was een auto met pech op een van de rijbanen. De terug weg ging een stuk sneller. Het vroege opstaan en het ondanks ruim op tijd vertrokken te zijn iets te laten komen. Mocht de pret niet drukken. Iedereen was blij om mij te zien en ik vond het ook leuk om hen weer te zien. De meeste blogsters ken ik al een aantal jaar en het is leuk om elkaar op events tegen te komen. Er waren leuke merken vertegenwoordigd op de boot, daarover lees je straks nog veel meer.

Blogboot Giethoorn

De tweede keer dat ik mee geweest ben met de blogboot was dat in Giethoorn. Dat was ook erg leuk, een beetje een thuis wedstrijd. Vroeger kwamen wij daar altijd op de camping, dus ik ken het dorp best goed en het is een stuk dichterbij voor mij vanuit Groningen.

Ontdek de Amsterdamse Grachten

Vanaf de grachten krijg je een heel ander beeld van Amsterdam. Ook deze keer maakten we onze tocht met een elektrische rondvaartboot van Starboard Amsterdam. Dit keer volgden een route, waarbij we langs bekende bezienswaardigheden zoals de Heineken Experience, de Hortus, Muiderpoort en Artis voeren. Ik heb er ontzettend van genoten van deze rondvaart!

Amsterdam

Mocht jij ook een keer Amsterdam zijn en wil je ook lekker gaan varen? Dan kun je hiervoor bij Starboard terrecht. Zij bieden daarvoor diverse mogelijkheden. Wil je ook genieten van een gezellige boottocht? Dan raad ik je zeker aan om een kijkje te nemen bij Borrelboot Amsterdam of Partyboot Amsterdam.

Zomerse Schatten bij Boekenvoordeel

Boekenvoordeel liet ook van zich horen tijdens de Blogboot, en wat een leuke verrassing was dat! In de vorm van een goedgevulde goodybag, bood Boekenvoordeel een fantastisch pakket aan om mee te nemen op vakantie. Het beste van alles was dat er voor ieder wat wils in zat, precies zoals Boekenvoordeel altijd doet. Het assortiment was gevarieerd en bracht een glimlach op mijn gezicht.

In de goodybag vond ik allereerst een boeiend leesboek genaamd “Eerlijk duurt het langst.” Dit boek van Aline van Wijnen. Een perfecte metgezel voor ontspannen momenten tijdens mijn vakantie.

Natuurlijk was er ook een Donald Duck pocket, want wat is een vakantie zonder een beetje luchtige humor en avontuur met onze favoriete eend? Een nostalgisch gevoel overviel me terwijl ik bladerde door de pagina’s vol grappen en grollen.

Het pakket bevatte ook een leuk spel genaamd “Clever.” Een spel dat ik nog niet eerder had gespeeld, maar ik was meteen enthousiast om het uit te proberen. Ik wist zeker dat dit spel voor veel plezier en uitdaging zou zorgen tijdens gezellige momenten met vrienden of familie.

Denksport

Daarnaast ontdekte ik een denksport puzzelboekje, wat perfect was voor de momenten waarop ik behoefte had aan wat mentale stimulatie en ontspanning. Puzzelen is altijd een geweldige manier om mijn gedachten even te verzetten.

Wat mijn aandacht ook trok was het nieuwe tijdschrift “Nederland heeft Alles.” Het was voor mij een kennismaking met dit tijdschrift, en ik kon niet wachten om de verhalen en interessante artikelen over ons prachtige land te ontdekken.

En last but not least, vond ik in de goodybag ook een schattig haaksetje, waarmee je een leuk diertje kon haken. Een creatieve bezigheid die je zeker zou vermaken tijdens rustige momenten op je vakantiebestemming.

Kortom, de goodybag van Boekenvoordeel was een waar genot en een perfecte metgezel voor mijn vakantieavonturen. Het bood een prachtige mix van ontspanning, plezier en creativiteit. Het is duidelijk dat Boekenvoordeel altijd weet hoe ze hun klanten kunnen verrassen en een glimlach op hun gezicht kunnen toveren. Ik ben dankbaar voor deze leuke tas vol verrassingen en kan niet wachten om de inhoud ervan te ontdekken tijdens mijn welverdiende vakantie!

Trust Felox Gaming Muis

Ontdek de Trust Felox Gaming Muis “De GXT 109 Felox Wired Gaming Mouse is verkrijgbaar in vier opvallende kleuren – Booster Black, Winning White, Brilliant Blue en Powerful Pink – zodat gamers het ontwerp kunnen kiezen dat het beste bij hun persoonlijkheid past. Met de meegeleverde software kunnen gebruikers ook de snelheid, verlichting en macro’s van de muis aanpassen naar hun voorkeuren en gamestijl. Voor wie de vrijheid van draadloos gamen zoekt, biedt de GXT 110 Felox Wireless Gaming Mouse een soepele ervaring.”

De Trust Felox Gaming Muis belooft een ultieme gamingervaring in verschillende opvallende kleuren, zodat gamers een ontwerp kunnen kiezen dat bij hun persoonlijkheid past. Met de handige meegeleverde software kunnen gebruikers bovendien de snelheid, verlichting en macro-instellingen van de muis naar hun eigen voorkeur en gamingstijl aanpassen. Als je op zoek bent naar de vrijheid van draadloos gamen, is de GXT 110 Felox Wireless Gaming Mouse een uitstekende keuze voor een soepele ervaring.

Online kun je de Trust GXT 109P Felox muis onder andere hier kopen.

WiFi van FRITZ!

Erik en Yassine van AVM waren ook aanwezig op de boot en vertelde honderduit over de voordelen van FRITZ!. Ze waren gepassioneerd over FRITZ!, en hun enthousiasme werkte aanstekelijk. Als bloggers weten we allemaal hoe belangrijk een goed functionerende laptop en betrouwbaar internet zijn, dus we hingen aan hun lippen terwijl ze ons alles vertelde over de voordelen van FRITZ!.

FRITZ! biedt niet alleen snelle en stabiele internetverbindingen, maar het is ook een ideale oplossing voor op vakantie. Als blogger is het soms een uitdaging om onderweg een betrouwbare internetverbinding te vinden, vooral tijdens rondreizen. Maar met FRITZ! kunnen we die zorgen achter ons laten, want het belooft een perfecte metgezel te zijn tijdens onze komende avonturen in Zweden en Noorwegen.

FRITZ! voor op reis

AVM zorgt ervoor dat je met de producten van FRITZ! binnens(vakantie)huis altijd en overal een snelle, stabiele en veilige internetverbinding hebt. Natuurlijk zijn we allemaal razend nieuwsgierig naar wat FRITZ! ons te bieden heeft voor onze reis. Het lijkt de ideale oplossing te zijn om in contact te blijven met onze lezers en onze werkzaamheden als bloggers voort te zetten, zelfs in afgelegen gebieden. Ik kan niet wachten om het zelf te testen en te ervaren hoe het ons zal helpen tijdens onze reis. Maar met FRITZ! kunnen we die zorgen achter ons laten, want de FRITZ!Box 6850 5G met een mobiele internetverbinding belooft een perfecte metgezel te zijn tijdens onze komende avonturen in Zweden en Noorwegen.

Als je ook benieuwd bent naar wat FRITZ! te bieden heeft en hoe het ons zal ondersteunen tijdens onze avonturen in Zweden en Noorwegen, raad ik je zeker aan om een kijkje te nemen op hun website. Ik ben ervan overtuigd dat FRITZ! ons een zorgeloze en efficiënte internetervaring zal bieden, zodat we als bloggers kunnen blijven genieten van ons werk, waar we ook zijn.

Met een enthousiast gevoel en onze reislust in volle gang, kijken we reikhalzend uit naar het testen van FRITZ! en het delen van onze ervaringen met onze lezers. Dus blijf ons volgen en ontdek hoe FRITZ! ons zal helpen om onze reis nog onvergetelijker te maken!

We hebben ook de FRITZ!Repeater 1200 AX set alvast meegekregen. En niet alleen voor mij is goede Wifi belangrijk, want de jongens wisten er wel raad mee. Hij zat in no time al bij ons in het stopcontact.

Dit is ook leuk om te lezen: