De blogboot …

Blogboot

Afgelopen week was ik een aantal dagen in Amsterdam, logeren bij een vriendin (Maryen). We hebben allemaal leuke dingen gedaan, lekker uiteten, shoppen, en als kers op de taart: Samen met 5 andere bloggers hadden we een rondvaart door Amsterdam

Blogboot

De blogboot was van het bedrijf starboardboats. Ze hebben meerdere boten, die je voor diverse events kunt inzetten. En zo dus ook voor de blogboot, waar diverse merken zich presenteerden, daarover later meer. Nu kom ik echt al mijn hele leven in Amsterdam. Echter had ik Amsterdam nog nooit vanuit de grachten gezien. Het was een hele mooie ervaring. Nu snap ik ook meteen waarom het vaak zo druk is met boten in de grachten. Tijdens een rondvaart in Amsterdam, doen zij ook net even iets meer dan andere bootverhuur bedrijven. We gingen namelijk het laatste half uurtje van de rondvaart plastic vissen. De een vangt met een net en de ander doet alles in de vuilniszak. Van al het plastic wat er tijdens de boottocht uit de grachten gevist worden, laten ze o.a. mooie sleutelhangers maken.

Emma Matras

De eerste presentatie op de blogboot werd gegeven door Christel van het pr bureau DOK30. Ze had twee kussen meegenomen om te presenteren. Wat een heerlijke kussen waren dat! En zo ideaal, je kunt ze open maken en dan in drie delen doen. Vind je hem iets te dik, dan kun je er een deel uithalen. Van het hoofdkussen kan ook alles in de was. Van het zijkussen (voor zijliggers zoals ik) die ze mee had, kon 1 deel niet in de was. De rest wel. We hebben aan het einde van de presentatie een kussen meegekregen, deze gaan we eens goed uitproberen zodra de nieuwe slaapkamer er is.

Wild Pig Wijnen

We hadden ook een lekkere presentatie van Wild Pig wines. Deze presentatie werd gegeven door Colette van CK media promotions. Zo vertelde ze, dat er 7 verschillende smaken van de Wild Pig wijnen zijn. Nu denken jullie vast dat we zomaar in het wilden weg de wijnen gingen proeven?! Nee, we kregen een papier met alle flessen wijn (zie foto), om onze associatie met de wijn op te schrijven. Op deze manier wordt het drinken van de wijn meer een beleving en een gevoel. We gingen eerst ruiken, wat ruik je? Dit schrijf je op en dan wat voel je, dit schrijf je dan ook weer op. Met wie wil je deze wijn drinken etc. Echt super leuk om te doen. Zo leer je meer over de wijn, zoet, kruidig etc..

Nu hebben we een super gave winactie!

Wij dagen jou uit om zelf ook een eigen associatiewiel in te vullen. Je mag dit met woorden invullen, of met foto’s, tekeningen etc.. Maak het zo persoonlijk mogelijk. Je mag hem naar ons mailen, maar nog leuker plaats hem op social media met de #vegalifestyle.nl en #wildpigwijnen. De leukste, grappigste … wint een leuke wijnpakket, met heerlijke vegan hapjes (zoals kaasjes). De winactie loopt tot 1 september, we maken de winnaar online bekend. Laat ook even een reactie achter onder dit bericht of stuur ons een email.

Geef een hint …

Tijdens het partyspel HINT laat je jouw teamgenoten begrippen raden door middel van praten, tekenen, uitbeelden of neuriën. Speel HINT om een hint te krijgen, een hint te geven en als je echt goed bent, een hint te stelen… Maar kijk uit voor de verboden begrippen! Super leuk tijdens een bbq of vriendenavondje of … Wanneer zou jij het spel Marstyle heeft deze blogboot georganiseerd super bedankt!.

Dit is ook leuk om te lezen:

Wil jij niets meer missen van VegaLifestyle.nl volg ons dan op facebook. Heb je het recept gemaakt tag ons dan zeker op instagram  of @vegalifetyle

8 thoughts on “De blogboot …

 • Annabeth says:

  Wat een super leuk verhaal. En wat super gaaf van die wijn. Ik ga er een aantal uitprinten en dit weekend met mijn vriendinnen doen.

  • Vega Lifestyle says:

   Echt een aanrader om te doen. Ogen dicht en dan ruiken, proeven en opschrijven wat erin je opkomt.

 • Coen Rouw says:

  Wat super leuk! Mooi verslag en geweldige foto’s had jullie wel zien vissen. Ik heb ook een kussen van Emma, die is zo lekker. En ik wist niet dat Wild Pig vegan was, ga zeker nadenken wat leuk is met je leuke winactie.

  • Vega Lifestyle says:

   Dank je wel Coen. Hahaha dat vissen is leuk hoor, er was alleen niet zoveel. Wat goed om te horen dat het kussen zo goed bevalt. Ja alle 7 smaken zijn vegan

 • Sigrid Poelstra says:

  Wat een super leuk verslag. Wijn drink ik vaak gewoon, nooit over nagedacht. Ik ga dat wiel eens uitprinten en eens kijken of ik het kan invullen. Lijkt mij leuk om meer gevoel bij mijn wijn te krijgen

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *