Happy recipe Feelgoodrecepten voor lichaam en geest …

Happy recipe vegan kookboek

Regelmatig krijgen wij vega(n) kookboeken binnen op de redactie. We kijken dan bij wie het boek het beste past. Het boek Happy recipe van Sam Loman ziet er niet alleen erg mooi uit, het staat ook nog eens bomvol lekkere (vegan) recepten.

Happy recipe de samenvatting

Helaas bestaat er geen recept voor instant happiness. Ieder lichaam en iedere geest is anders. De één wordt blij van veel mensen om zich heen, de ander vindt het heerlijk om alleen te zijn. Misschien voel jij je fit bij voeding met veel koolhydraten, terwijl je partner juist extra eiwit nodig heeft om zich goed en sterk te voelen. Jouw persoonlijke behoefte aan ontspanning, beweging, slaap, contact én voeding is uniek. Je eigen recept voor een happy en energiek gevoel zul je dus zelf moeten schrijven. Niets moet, behalve goed voor jezelf zorgen Waar word jij blij van? Wat wil je vaker doen? Van welk soort eten krijg je energie, en waarvan voel je je vermoeid? Weet je het antwoord nog niet? Dat geeft niet, dat komt vanzelf als je bezig bent met de feelgood tips en recepten in dit boek. De recepten zijn voor het merendeel vegan of vegetarisch en glutenvrij. Niet per se omdat dit gezonder zou zijn, wél omdat ze daardoor als basis voor iedereen
bruikbaar zijn. Maar niets moet. Experimenteer, varieer, vul aan en voel vooral wat voor jou werkt. Welke ingrediënten heb jij nodig voor een fijn leven en een goede balans?

Wat vonden wij ervan?

Het boek is prettig om te lezen. Lezen? Ja lezen er staat in het begin informatie over voorbereiding, wat handig is om in huis te hebben, hoe je het beste gezonder kunt eten (leven), vitamines en mineralen en nog andere handige tips. Erg leuk om te lezen. De meeste recepten zijn vegan, helaas niet allemaal. Wel allemaal makkelijk te veganizen. Er staan veel soorten recepten gezonde ontbijtjes, taarten van bijvoorbeeld bloemkool (recept delen we binnenkort), salades, avond eten en allemaal heel divers en de meeste anders dan de standaard recepten. En de meeste zijn niet moeilijk om te maken. De foto’s in het boek zijn er mooi en kleurrijk. De recepten zijn goed en duidelijk geschreven. Het is zeker een aanvulling is onze vegan kookboekenkast.

Handig om te weten

  • Titel: Happy recipe
  • Uitgever: Thema
  • Auteur: Sam Loman
  • EAN: 9789462722484
  • Waar is Happy recipe o.a. te koop

Dit is ook leuk om te lezen:

Wil jij niets meer missen van VegaLifestyle.nl volg ons dan op facebook. Heb je het recept gemaakt tag ons dan zeker op instagram  of @vegalifetyle

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *