Everyday Vegan, Gezond en plantaardig koken voor het hele gezin.

kinderen en vegan - vegan kinderen - vegan eten - veganistisch voor kinderen

Gezond en plantaardig koken voor het hele gezin: Regelmatig ontvangen wij vragen op de redactie over vegan en opvoeding. Dit boek is zeer geschikt voor het hele gezin. Er staan heel veel kidsproof recepten in. Er zijn een paar recepten die hier erg goed gevallen zijn. Bijvoorbeeld de kikkererwtenpanenkoekjes. Het recept hebben we iets aangepast en variëren er ook graag mee. Het is heerlijk om de kinderen zo vol smaak te zien genieten.

Gezond en plantaardig koken voor het hele gezin

Hier kunnen wij ons helemaal in vinden. Wat de recepten zo bijzonder en goed maakt is dat er in elk recept groente en/of fruit verstopt zitten. Ja verstopt en niet meer vindbaar voor de kieskeurige kinderen. Even weer terug naar de kikkererwtenpannenkoekjes, de kikkererwten zitten toch maar mooi even gemalen door het volkorenmeel heen. Of in de zoeteaardappelwafels, vijgenpoffertjes zijn zomaar een greep uit de recepten. Er zijn ook vele recepten waar het fruit en de groenten wel ziet. 10 tips voor moeilijke eters …

Samenvatting van het boek

Of je nu vegan bent of gewoon gezonder wilt eten, dit boek van foodie en fotografe Ellen Charlotte Marie biedt je de beste inspiratie! De voedzame recepten met fantastische smaakcombinaties zullen je ongetwijfeld verleiden om met plezier de keuken in te duiken. Ellen creëerde gevarieerde regenbooggerechten die ook kidsproof zijn, lekker en snel te bereiden. Alle vegan recepten bevatten geen geraffineerde suikers en zijn bovendien lactose- en hoofdzakelijk glutenvrij.

Ellen daagt je ook uit voor een sugar free challenge, neemt je mee in de wereld van kombucha en toont je hoe mealprepping je week een stuk efficiënter maakt!

Handig om te weten:

Auteur Ellen Charlotte Marie
Uitgever Lannoo
EAN 9789401462891
Verschijningsdatum november 2019
Ook te koop bij Bol.com Everydayvegan

Dit is ook leuk om te lezen:

One thought on “Everyday Vegan, Gezond en plantaardig koken voor het hele gezin.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *