Vegan in 5 kookboek

vegan in 5 met 5 ingredienten de lekkerste recepten

In Vegan in 5 laten de auteurs (roxy Pope en Ben Pook) zien hoe je met slechts vijf ingrediënten regelmatig eenvoudig een heerlijke en plantaardige maaltijd op tafel kunt zetten. Het boek bevat meer dan 100 eenvoudige maar heerlijke gerechten. Van ontbijt en brunch, salades, voorgerechten, hoofdgerechten en desserts en oh ja ook nog heerlijke snacks! Het zijn hele toegankelijke en fijne recepten. De recepten zijn goed en duidelijk omschreven en zo dus makkelijk om zelf te maken.

Wat vonden wij van Vegan in 5?

Het is een erg fijn en toegankelijk kookboek. En echt heel divers en veelzijdig, van een lekker ontbijt naar een goed vullend hoofdgerecht. Overheerlijke snacks en desserts waar zelfs ik blij van word. Ik ben geen toetjes fan, maar hier zitten echt een paar hele lekkere bij. En wat ook erg fijn is dat de ingrediënten erg makkelijk te verkrijgen zijn.

Wat wij ook een erg leuke toevoeging vinden is dat Roxy en Ben je ook nog 5 – hele handige en bruikbare – duurzaamheidstips die bijdragen aan een duurzame toekomst. Dit kookboek is een echte aanrader voor iedereen die gezond, lekker en wat duurzamer wil eten. En hoe lekker, je hebt maar 5 ingrediënten nodig …

Winactie

Ben jij net als wij super enthousiast en nieuwsgierig geworden naar dit boek? Dan hebben we goed nieuws. Wij mogen namelijk 2 exemplaren weggeven. winactie is verlopen, de winnaars hebben het boek (Astrid van grouw en Sigrid de Bruine)

Wat moet je hiervoor doen?

 • Laat in een reactie weten waarom jij hem graag wil winnen
 • volg ons op facebook of instagram
 • Extra kans deel het bericht op facebook. Tag iemand of …

Je kunt tot 30 september 2019 meedoen aan deze gave winactie.

Handig om te weten

Uitgeverij: Unieboek | Het Spectrum
ISBN: 978 90 00 36893 8
Pagina’s: 288
Prijs: €20,99

Vegan in 5
Vegan in 5 Roxy Pope / Ben Pook Prijs € 20.99 Op voorraad. Voor 23:00 uur besteld, morgen in huis

12 thoughts on “Vegan in 5 kookboek

 • Leonie Kuiper says:

  Ohhh dit is ideaal voor mij. Ik vind al snel iets te lastig …

 • Mariska Brals says:

  Deze wil ik graag winnen voor mijn moeder. Ze weet nooit zo goed hoe ze vegan moet koken als ik kom eten. Met dit boek wel…

 • kim says:

  Ik ben heel benieuwd of vegan gerechten iets voor mij en mijn gezin zijn. Maar ik denk nu nog vaak aan moeilijke en veelal dure gerechten,ben benieuwd of je met slechts 5 ingrediënten echt een lekker vegan gerecht kunt maken. Ik ben steeds bewuster van wat ik eet, maar vind het vaak toch nog lastig.

  • Gisela says:

   Ik zou hem graag willen winnen omdat de meeste kookboeken recepten hebben met ingrediënten waarvoor ik langs 4 verschillende winkels moet… en bij deze niet, dus dit zou wel eens mijn nieuwe favoriete kookboek kunnen worden!

 • Nathalie says:

  Dit boek heb ik nog niet! Ik heb er al veel, ook om uit te lenen. Mijn eigen vegan kookboeken bibliotheek 🙂 en daar kan dit boek natuurlijk niet in ontbreken voor de keukenprins(es) in wording! En natuurlijk ook gewoon omdat ik zelf erg nieuwsgierig ben naar de veelbelovende recepten!

 • Anna wienen says:

  Ik doe heel graag mee kook graag vegan en nieuwe recepten zijn altijd welkom

 • Yvonne Middel says:

  Hallo, dit boek wil ik ook wel heel graag winnen.
  Ik ben helemaal verslaafd abn kookboeken en koken is mijn hobby.
  Ik hen al jaren laat van mijn darmen maar hen nu ontdekt dat ik met de vegan lifestyle het beter onder controle heb en mijn gezin vind het ook nog eens heerlijk. Dus echt een win win situatie.
  Alleen vind ik het nog wel eens lastig om een simpele doordeweekse maaltijd op tafel te toveren. Met dit boek lijkt dit mij verleden tijd dus daarom wil ik hem heel graag winnen..

 • Ardine says:

  Super leuk! Ik probeer zoveel mogelijk vegan te eten en te leven. Met 2 kleine kinderen en werk heb ik vaak tijd te kort. Dus dit boek is echt wat voor ons!

 • Sandy van der Kolk says:

  Ik wil dit boek graag winnen omdat ik vaker vegan wil eten maar wanneer ik al die recepten zie waarbij het lezen van de ingrediënten al 10 minuten duurt met ook nog eens ingrediënten die ik niet ken of nooit in huis heb dan zakt de moed me al in de schoenen.Vegan met 5 ingrediënten lijkt mij geweldig en (hoop ik ook) lekker. Beter dan gekookte aardappelen met wat groente en een vleesvervanger ;-). Dus ja.. ik maak dolgraag kans! Groetjes Sandy (ik volg en deel via Facebook)

 • Danielle Munnik says:

  Wauw precies wat ik zoek als ik voor mijn ouders kook! Ik heb zelf weinig energie door chronische aandoeningen maar kook wel graag lekker, gezond, vegan en gevarieerd! Dus kom maar door met die recepten!

 • Hannah says:

  Ook ik loot graag mee! Fijne vegan kookboeken zijn in dit huishouden altijd welkom.

 • Dit klinkt als een heel welkome aanvulling op mijn vegan kookboeken. Ik ben dan wel alweer ruim 3 jaar vegan, ik verval in steeds dezelfde recepten omdat nieuwe recepten vaak wel erg veel werk en/of speciale ingrediënten vragen. Dat is lastig met een druk gezin. Ik zou graag nieuwe inspiratie op willen doen!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *