Happy Pear, de mannen achter het boek

Happy Pear - vegan koken - vegan magazine - stephen Flynn - David Flinn - Yvonne Ufkes - Vega Lifestyle Magazine

Happy Pear, de mannen achter het boek

Een paar weken terug waren ze in Amsterdam en ik mocht deze vrolijke broers ontmoeten. Tijdens een (pers)lunch kon ik ze het hemd van het lijf vragen. Eigenlijk was mij binnen 5 minuten al duidelijk waarom ze de Happy Pear zijn. Ze zijn vrolijk, blij ze hebben echt plezier in wat ze doen.  Ze doen iedere dag aan yoga en deden dan ook met gemak een handstand in de hal van het hotel waar de lunch was.

Ze hebben in Ierland een eigen restaurant (eet cafe), winkel, kookboek. Happy pear is in Ierland een merk  (label) ze verkopen, granen, repen etc.. Door het kookboek de Happy Pear zijn ze bekend ook buiten Ierland.

Vega Lifestyle Magazine - vegan  lifestyle - Stephen Flynn - David Flynn             Vega Lifestyle Magazine - vegan  lifestyle - Stephen Flynn - David Flynn

Mijn ontmoeting

In de hal van het hotel maakte ik kennis met deze twee vrolijke broers. Na een poosje met ze gepraat te hebben wilde ik nog even een leuke foto van mij met de mannen. En of het een gewone foto is geworden…

Lunch

De mannen hadden drie heerlijke recepten uit het boek gekozen die door de koks van het hotel voor ons gemaakt werden. En waar wij met z’n allen van konden genieten.

  • Waterkers soep
  • Vegan Lasagne (alleen maar groenten)
  • Pindakaaskoek met Chocolade

Het vegan lasagne recept kan je terug vinden in ons magazine en we hebben een leuke winactie in ons magazine. We mogen namelijk meerdere van deze leuke en vooral lekkere boeken weggeven.

Vega Lifestyle Magazine - vegan  lifestyle                                              Vega Lifestyle Magazine - vegan  lifestyle

Stephen en David Flynn

Deze vrolijke mannen wonen vlakbij elkaar in Ierland en runnen dus samen hun bedrijf. Daarnaast nemen ze samen iedere ochtend een duik in de zee, waar ze vlakbij wonen. De relaxedheid stralen ze uit! Ze doen dan ook dagelijks meerdere yoga oefeningen.

Voor de Ierse broers David en Stephen Flynn, the Happy Pear, staan plezier, smaak en vriendschap centraal bij het koken. Hun boodschap: eet meer groenten! Met groenten kun je eindeloos variëren, ze zitten bomvol smaak en zijn heel makkelijk te bereiden.

 

Vega Lifestyle Magazine - vegan recept

Wil jij niets meer missen van VegaLifestyle.nl volg ons dan op facebook. Heb je het recept gemaakt tag ons dan zeker op instagram  of @vegalifetyle

Dit is ook leuk om te lezen:

3 thoughts on “Happy Pear, de mannen achter het boek

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *