The Pancake Bakery

pancake bakery - pannenkoeken eten in Amsterdam

The Pancake Bakery is een begrip in Amsterdam. Het oudste pannenkoekenhuis van Amsterdam is al sinds 1973 gevestigd in een prachtig pakhuis aan de Prinsengracht en het groeide uit tot een gezellig en huiselijk familierestaurant waar jong en oud zich meteen thuis voelt.

Vegan pannenkoeken!

Toen we op de redactie de uitnodiging ontvingen om te komen eten bij de pancake bakery hoefden we niet lang na te denken. Ze hebben namelijk vele vegan opties. Naast de traditionele pannenkoeken poedersuiker en stroop kun je net als wij ook laten verrassen. Zo hebben ze namelijk ook pannenkoeken vinden geïnspireerd door Amerikaanse, Indische, Mexicaanse en Griekse culturen. Zo had ik een pannenkoek met zongedroogde tomaten, pijnboompitjes en kruiden. En op tafel heb ik er nog wat stroop over gedaan! Mijn tafelgenoot had de Mexicaanse pannenkoek. Deze was met allemaal groenten zals broccoli, paprika en courgette. We hebben beide, van beide pannenkoeken geproeft en ze waren erg lekker. Je kunt je pannenkoek zo samenstellen als jezelf wil.

Giveaway kidsparty

Wat moeten ouders veel beteuterde gezichten hebben gezien toen de afgelopen tijd kinderfeestjes niet door konden gaan. Met de nieuwe regels is er gelukkig voor de jarigen Jobben en Jetten steeds meer mogelijk. The Pancake Bakery zet daarom graag een kind in het zonnetje door een met pannenkoeken overgoten kinderfeestje weg te geven. De gelukkige moet wel eerst een ‘pancake flip challenge’ winnen. Kinderen kunnen, met hulp van hun ouders, meedoen door een filmpje van hun flip moves op Instagram & Facebook te posten met een tag @thepancakebakery en hashtag #pancakeflipchallenge. De winnaar zal 12 juli worden bekendgemaakt!

Elk tweede kind een gratis pannenkoek

Daar houden de festiviteiten niet op. Om zoveel mogelijk kinderen te kunnen verblijden krijgen alle gezinnen t/m eind augustus de tweede kinderpannenkoek gratis. Een bezoekje brengen aan het oudste pannenkoekenhuis van Amsterdam op de grachtengordel is een leuke, toegankelijke manier om met de kinderen op stap te gaan. Zeker na lang stilzitten, is dat lang geen slecht idee. Vergeet niet, eenmaal in het restaurant, op de foto te gaan met de bekende meer dan levensgrote strooppot! Voor meer informatie over beiden acties ga naar www.pancake.nl/give-away-voorwaarden.

Wij hebben erg genoten van onze lunch. En het is nooit rustig op de grachten er loopt, fiets van alles langs.

Handig om te weten:

Adres:
Prinsengracht 191
1015 DS Amsterdam
020 6251333
office@pancake.nl  

Website:www.pancake.nl

Dit is ook leuk om te lezen:

Wil jij niets meer missen van VegaLifestyle.nl volg ons dan op facebook. Heb je het recept gemaakt tag ons dan zeker op instagram  of @vegalifetyle

3 thoughts on “The Pancake Bakery

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *