De complete moestuin van A tot Z

moestuin alles wat je wil weten.

Tegenwoordig met alle hoge prijzen is de moestuin bij vele mensen erg populair. Echter is het bij vele van ons niet met de paplepel ingegoten. Daarom is het boek de De complete moestuin van A tot Z ideaal.

Samenvatting van de De complete moestuin van A tot Z

De complete moestuin van A tot Z, is een zeer compleet boek. Het boek bevat een schat aan kennis voor iedereen die graag wil moestuinieren. Of je nu beginner of gevorderde bent. Alles is goed en stap voor stap uitgelegd. Op een fijne en duidelijke manier. Zo kun jezelf stap voor stap een moestuin aanleggen en onderhouden.

Elke groente zijn eigen verhaal

Er staan verschillende groente en kruiden. Elke groente en kruiden hebben een eigen hoofdstukje. Hierin kun je precies lezen, wanneer je kunt zaaien, hoe je kunt bemesten, verspenen, snoeien, wanneer je kunt oogsten, of je ook moet snoeien enzovoort. Het is echt een complete handleiding.

Ook kun je lezen hoe je met parasieten kunt bestrijden.

Verse sla, tomaten en de lekkerste kruiden uit je eigen tuin!

Hoe lekker is het om je tuin of balkondeur open te zwaaien en je eigen verse kruiden te plukken? Of wat dacht je van lekkere verse tomaten, bloemkool of … te plukken en een heerlijke maaltijd mee te bereiden?!

Kortom een heel compleet handboek dus!

Handig om te weten over de De complete moestuin van A tot Z

  • redacteur (hoofd:) Rosenn Le Page
  • EAN: 9789044763775
  • Uitgever: Zuidnederlandse Uitgeverij (ZNU)
  • Online onder andere hier te koop.

Dit is ook leuk om te lezen: