Het leven van een allerbeste vriend

Een nieuwe kijk op Het leven van een Loser!

Op 11 oktober is het Het leven van een allerbeste vriend verschenen.Dit is het nieuwe boek van Het leven van een Loser-auteur Jeff Kinney. Elke 9-plusser kent Bram Botermans en zijn vriend Theo, en nu kun je dan eindelijk Theo’s kant van het verhaal lezen. Alle Loser-fans zullen hiervan smullen. Het wereldwijde succes laat zien dat het de must-have van het najaar is voor jongens en meisjes!

Het verhaal van een leven van een allerbeste vriend

Bram Botermans wordt later rijk en beroemd! En dan wil iedereen alles van hem weten. Dus besluit zijn beste vriend Theo om Brams levensverhaal op te schrijven. Hij beleeft alle Loser-avonturen op zijn eigen originele manier.
Maar Bram vindt het boek een totale puinhoop en is van mening dat Theo een rare draai geeft aan zijn leven. Bram is immers perfect, maar Theo ziet dat anders.

Wat vonden wij ervan?

Hier in huis hebben we al jaren twee enorme Loser fans. Toen dit boek op de mat viel was het dan ook even een strijd wie het boek als eerste mocht lezen. Het boek is makkelijk lezen door de grote letters en de vele plaatjes. Ook leest het makkelijk omdat het zo fijn en vol humor geschreven is. Het is dan ook erg lastig om het boek weg te leggen. Het is zeer geschikt voor kinderen vanaf 9 jaar, hoewel Milan 8 jaar het boek ook met veel plezier gelezen heeft toen zijn broers er klaar mee waren.

Het leven van een Loser is al jarenlang een wereldwijd succes. Maar ook Logboek van Theo Thorbecke stond binnen één week op nummer 1 in Amerika, Engeland, Canada, Australië en Duitsland. In Amerika zijn er 3 miljoen exemplaren gedrukt, waarvan er in de eerste week meer dan 114.000 exemplaren zijn verkocht. Naast het Nederlands verschijnt het boek in meer dan 18 talen.

Handig om te weten

Het leven van een allerbeste vriend“>Het leven van een allerbeste vriend

Taal Nederlands Bindwijze Hardcover Druk 1 Aantal pagina’s 224 pagina’s Illustraties Met illustraties

Betrokkenen

Auteur Jeff Kinney Uitgever Uitgeverij De Fontein

Vertaling

Vertaald door Hanneke MajoorHanneke Majoor

Dit is ook leuk om te lezen:

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *