Vega restaurant Bla Bla

Bla Bla - vegan uiteten -

Vegan restaurant Bla Bla in Groningen en Rotterdam

Bla Bla heeft twee restaurants eentje in Groningen en eentje in Rotterdam. Het concept van Bla Bla is vlees noch vis. Het is helaas niet helemaal vegan. Alles is sowieso vegetarisch en meer dan de helft van de kaart is ook vegan. Bla Bla Groningen ligt net buiten de drukte van het centrum, in een van de gezellige straatjes die Groningen rijk is. Bla Bla is gezellig en knus ingericht. Je kunt er gezellig even met je vriendinnen bijkletsen. Of romantisch dineren met je liefje.

Eten bij Bla Bla

Op de kaart kun je kiezen uit verschillende voorgerechten, hoofdgerechten en nagerechten. De kaart voor de hoofdgerechten werkt net even iets anders dan de meeste kaarten. Je kiest namelijk voor een menu. Dit lijkt een beetje op wat je bij een Mexicaans restaurant krijgt. Meerdere gerechten op je bord. Bijvoorbeeld samosas met zoete aardappel, appel en rozijnen vulling, aubergine curry, dahl van rode linzen met spinazie, frisse salade met vegan dressing, Beignets van gele spliterwten en komijn en tomaten-cashewnoten chutney … Of één van de andere menu’s Geserveerd met rijst. Een hoofdgerecht bestaat dus uit meerdere kleine gerechtjes die worden geserveerd op één groot bord. Het ziet er erg gezellig en lekker uit.  Het eten is lekker, het viel ons wel op dat er veel gefrituurd tussen zit. Voor een hoofdgerecht (menu) betaal je € 19, 90 en kunt je kiezen uit 3 menu’s.

Reserveren

Bla Bla Groningen is geen heel groot restaurant, daarom is reserveren wel aan te raden. Ze zitten vaak vol. 

Bla Bla Groningen
Nieuwe Boteringestraat 9 
Telefoon: 050 – 313 2088

Bla Bla Rotterdam Piet Heynsplein 35 
Telefoon: 010 477 4448

Meer hotspots in Groningen en Assen

Vegan Grieks eten Pizza en meer vegan eten bij Palermo vegan uiteten in Assen

Hotspotje High Tea ByBabette

Wil jij niets meer missen van VegaLifestyle.nl volg ons dan op facebook. Heb je het recept gemaakt tag ons dan zeker op instagram  of @vegalifetyle

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *