Spirit restaurant in Amsterdam

Bij Spirit kun je zelf kiezen wat en hoeveel je eet. Er staan een heel buffet met wel meer dan 50 gerechten. Hieruit kun je van alles kiezen wat jij lekker vind. Je pakt een bord en schept daarop wat jij graag wil eten. Een beetje van dit en een beetje van dat.

Alles vers

Alle gerechten maken ze dagelijks zelf met uitsluitend 100% biologische en 100% vegetarische ingrediënten uit het seizoen. In de winter dus stevige vega-stamppotten en in de zomer fruitsalade met Hollandse bio-aardbeien.

Spirit draagt het bio-keurmerk van Stichting Keurmerk Agrarische Landbouw, zo weet je dus zeker dat alles wat je opschept 100% onbespoten en puur uit de natuur is.

Veel vegan

Alles is vegetarisch en het meeste is veganistisch. Van alles wat er staat zijn ongeveer 5 gerechten niet geschikt voor vegans. Het is dus wel even goed op de kaartjes kijken.

Buffet

Er staat een groot buffet met ongeveer 50 gerechten. Je kunt uit vier verschillende soepen kiezen. Curry’s, lasagne, salades, rijst, broodjes worst met zuurkool en gedroogde uitjes (erg lekker), en nog veeeel meer. Ook lekkere toetjes staan er. Je pakt een bord en schept erop wat je graag wilt eten. Dan laat je het bord wegen en dat betaal je. Als je daarna nog een rondje wil … dan schep je gewoon nog een keertje op.

Handig om te weten:

Spirit zit in Amsterdam op de hoek van de Czaar Peterstraat en de Cruquiuskade in een ruim pand. Ze hebben lange openingstijden. Je kunt bij hen terecht van maandag tot en met zondag van 8.00 tot 23.00 voor koffie, thee, een sapje, een drankje, taart of andere tussendoortjes. Tussen 8.00 tot 11.00 staat er een ontbijtbuffet. Lunchen en dineren kan van 11.00 tot 22.00.

  • Czaar Peterstraat 2a
  • 1018 PR Amsterdam
  • +31 (0)20 737 16 71
  • info@spiritamsterdam.nl
  • De website

Dit is ook leuk om te lezen:

Wil jij niets meer missen van VegaLifestyle.nl volg ons dan op facebook. Heb je het recept gemaakt tag ons dan zeker op instagram  of @vegalifetyle

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.