Loveli beauty verzorging

loveli bodyoil

Loveli komt met een complete Coconut lijn. naast de vertrouwde Coconut deo ook een Body Cream, Body Oil en Body Wash zodat je nog lang kunt nagenieten van de zomer! Naast de zalige zomerse geur is kokosolie herstellend voor je huid en trekt hij zo heerlijk snel in. Wij mochten een aantal producten van deze lijn uitproberen.

Herstellende Body cream van Loveli

De meeste body crèmes zitten vol water en minerale oliën die heerlijk smeren op je huid, maar helemaal geen voedingsstoffen of gezonde vetzuren bevatten. En dit doet niet zo heel veel voor je huid. De Loveli Body cream Coconut is gemaakt van 100% natuurlijke ingrediënten die juist bomvol goede stoffen voor je huid zitten. En natuurlijk 100% troepvrij.

De basis van de Body crème is kokosolie. Omdat die zo herstellend is voor je huid, maar ook zo heerlijk snel intrekt. Omdat kokosolie hard wordt onder de 20 graden, voelt de Body creme soms wat dikker en meer als een mousse en soms juist meer als een vloeibare crème. De kokosolie is gecombineerd met amandelolie, omdat amandelolie een hele rijke olie is die diep in je huid trekt. De zonnebloemolie in deze mix geeft juist weer een heel zacht toplaagje op je huid. Een supermooie combinatie dus.

Voedende Body oil van Loveli

Toen ik het bericht kreeg van de nieuwe producten was ik meteen nieuwsgierig naar deze huidolie. Zelf ben ik echt dol op oliën. Ze trekken goed in en voelen vaak erg prettig aan op de huid. Dat komt ook omdat de vetzuren in de verschillende oliën zo lijken op de vetzuren van je eigen huid. En zo de huid de juiste verzorging geven.

Wat vond ik van de voedende Body oil van Loveli?

De olie voelt lekker aan, niet te dik, maar ook vooral niet te dun. De olie verdeelt makkelijk over de huid en trekt goed in en laat geen plakkerig laagje achter. De olie is niet direct ingetrokken, ik masseer hem in. Door de massage wordt ook gelijk de doorbloeding goed gestimuleerd. De olie is speciaal voor de droge huid. De olie ruikt erg lekker. De huid voelt als de olie ingetrokken is, zacht aan. Na een aantal keer gebruik voelt de huid steviger en heerlijk zacht aan. De huid krijgt een mooie natuurlijke glans. Ik zelf gebruik de olie voor het slapen gaan, kan het de hele nacht zijn voedingstoffen afgeven en de huid kan het goed opnemen.

Superzachte Body Wash van Loveli

Herken je dat ook dat als je hebt gedoucht, dat je huid zo trekkerig aanvoelt? Dat je iedere dag body lotion moet gebruiken om dat weer op te lossen? Dan kan het zo maar zijn dat je een te agressieve reiniger gebruikt. De meeste doucheproducten bevatten namelijk SLS of SLES, een supersterke reiniger die supergoed schuimt, maar ook je huid stript van de huideigen oliën. En het schopt de pH-waarde van je huid in de war, waardoor je er een gevoelige huid van kunt krijgen. En je heel veel body lotion nodig hebt om weer een zachte huid te krijgen.

De Body wash Coconut is net als de Face wash van Loveli gemaakt van kokosolie. De foamfles zorgt voor het schuim, daar heb je geen agressieve stoffen voor nodig. Het zachte schuim reinigt je huid niet alleen, het houdt de balans van je huid in ere, zodat je huid vanzelf al minder droog aanvoelt.

Wat vond ik van de Body Wash van Loveli?

Heel eerlijk, gebruik ik eigenlijk nooit echt een body wash, ik gebruik vaak gewoon de shampoo voor mijn haar. Dit geeft een minder trekkerig gevoel na het douchen dan een body wash. Daarom was ik ook erg blij toen ik deze body wash mocht proberen.

De geur is meteen al heerlijk, het doet mij denken aan de vakantie. De wash voelt heerlijk aan en na het douchen voelt de huid, schoon, zacht en niet trekkerig aan.

En als de huid goed droog is, masseer ik de body olie in.

Vegan beauty

Al deze producten zijn vegan, ook voor mijn uiterlijk vind ik diervriendelijk en huidvriendelijke producten erg belangrijk. Nog niet helemaal alle beauty producten van Loveli zijn vegan, het streven is wel om alles vegan te maken. Daar zijn wij super blij mee, want de producten zijn super fijn en lekker in gebruik.

Over Loveli

Linda Bot, founder Loveli. Loveli is verkrijgbaar via Loveli.care of een van de ruim 700 verkooppunten.

Dit i is ook leuk om te lezen: