Mam wil je dit vaker maken?

mam wil je dit vaker maken, het vegan kookboek van Anne van Twillert

Mam wil je dit vaker maken? Dit is het tweede vegan kookboek van Anne van Twillert. Het boek staat vol heerlijke vegan recepten geschikt voor kinderen. Het boek wordt opgeleukt met foto’s van Anne en haar gezin. Het zijn allemaal recepten, die makkelijk zijn om zelf ook te maken.

Mam wil je dit vaker maken? wat vonden wij ervan?

Het is een fijn en overzichtelijk vegan kookboek. Het is een vrolijk en blij boek, waardoor je zelf ook gelijk zin krijgt om in de keuken aan de slag te gaan. Naast de heerlijke recepten, ontbijt, lunch, tussendoor en avond eten. Kom je ook leuke en vrolijke foto’s van het gezin tegen. Wat ik fijn vind is dat er bij elke recept minimaal 1 foto staat, zo kun je een beetje zien hoe het gaat worden … Zelf zoek ik vaak een recept uit op foto. De recepten in het kookboek zijn zeer geschikt voor het hele gezin.

Mam wil je dit vaker maken? VEGAN bevat meer dan 99 plantaardige recepten zonder geraffineerde suikers.

Wie is Anne

Zelf volg in Anne al een poosje op Instagram. Hier maakt zij vaak leuke reels, van haar maaltijden. Ze bedenkt de recepten zelf en die deelt ze dan. Ze is vormgever, kunstenaar en onder andere schrijfster van dit leuke vegan kookboek, mam wil je dit vaker maken. Ze is dol op tennis moeder van vier kinderen en zelf ook veganist.

Handig om te weten over het veganistische kookboek

Dit is ook leuk om te lezen: