Rose of the Empress gezichtsolie

rozenolie

Rose of the Empress gezichtsolie: Afgelopen weken mocht ik deze fijne huidolie van Rose of the Empress uitproberen in combinatie met een jade roller. Het eerste wat mij opviel was de heerlijke geur. Ik ben dan ook gek op heerlijke geuren. Vriendinnen noemen mij ook wel eens de bloemen snuiver. Als ik langs een boom, plant of … iets met bloemen loop. Dan kan ik er echt niets aan doen, maar dan ga ik ruiken. De geur van deze rozen olie, maakt mij vrolijk en blij. Geeft een zomers gevoel en is ook nog eens een weldaad voor mijn huid.

Rose of the Empress waar is het goed voor?

Het is een krachtige huidverzorgende olie. Met goede anti rimpel eigenschappen, verzorgende eigenschappen en heeft ook een positief effect op het verminderen van wallen.

Deze olie bestaat uit 3 ingredienten:

 • Cactusvijgolie;
 • Wilde rozen olie;
 • Roos.
rozenolie

Cactusvijgolie in de Rose of the Empress

Cactusvijgen olie is een zeer krachtige anti-rimpel olie. Daarnaast verminderd het ook nog eens littekens en vervaagd het wallen.

Wilde rozen olie

Ook de wilde rozen olie werkt erg goed tegen rimpels. Het vertraagd het verouderingsproces van de huid.

Wat vond ik van de rozen olie?

De geur is krachtig, wat ik zelf erg prettig vind. Ook de werking van het product is krachtig en erg fijn. Zeker in combinatie met de jade roller. In het begin gebruikte ik alleen de olie. Ik merkt vooral dat mijn huid het als een spons opzoog, en dat ik een hele mooie glans over mijn huid kreeg. Mijn huid zag er meteen gezond en goed gevoed uit. Na verloop van tijd was mijn huid weer beter gehydrateerd en gevoed en trok de rozen olie er minder snel in. Nu kon ik het lekker inmasseren, met de jade roller of met mijn vingers.

Je kunt de olie gebruiken in plaats van je dagcrème, of onder je dagcrème. Als je alleen de olie gebruikt let er dan wel op dat er geen sps factor inzit.

Jade roller wat is het eigenlijk?

De jade roller is al een paar jaar een hele populaire beauty tool. Het is niet alleen heel erg fijn om de rozen olie (of een ander product) ermee in je huid te masseren. Door de jade roller ontspannen de spieren zich en kan het product goed worden opgenomen. Door het massage effect wat de roller geeft als je ermee over de huid gaat, wordt de bloedcirculatie gestimuleerd. Hierdoor worden alle werkstoffen ook weer beter opgenomen.

De jade roller is gemaakt van edelsteen. Echter zijn er ook veel nepperds in omloop, deze zijn gemaakt van gekleurd kunststof of glas. De echte jade roller is gemaakt van 100% natuurlijke Xiuyan jade. Hierdoor is elke steen van elke roller uniek qua patroon. Bij de nepperds zijn ze vaak allemaal hetzelfde.

Voordelen van de jade roller

 • Verminder wallen en kringen onder de ogen;
 • Lift minimaal je huid;
 • Stimuleert de celdeling en de productie van collageen in de huid;
 • Verbetert de bloedcirculatie van je huid;
 • Vermindert fijne lijntjes;
 • Verbetert je huidskleur en textuur;
 • Geeft de huid een mooie glow (glans);
 • Zorgt dat je huid de producten (huidolie, crème, maskers etc.) beter opneemt.

Rollen maar

Ben jij inmiddels helemaal enthousiast geworden over de jade roller? Wacht nog heel even voordat je gaat rollen. Om het beste resultaat uit de roller te halen, kun je het beste iedere dag minimaal 10 minuten rollen. Lekker als je voor de televisie zit. En rol dan van binnen naar buiten en van boven naar beneden. Van neus, naar je wangen en van je wangen naar je hals. Zo ga je met de spieren en de bloedsomloop mee. Zo kunnen afvalstoffen beter afgevoerd worden.

En werkt het?

Zelf ben ik enthousiast. Zeker in combinatie met de Rose of the Empress gezichtsolie. Ik gebruik het bijna dagelijks. Na het reinigen van mijn gezicht met een milk en lotion, masseer ik de olie met de roller in. Mijn fijne lijntjes zijn iets minder, de kringen onder mijn ogen een stuk minder. Het werkt echt als een massage. Het geeft een heerlijk ontspannen gevoel tijdens en na gebruik.

Rose of the Empress gezichtsolie winactie

Ben jij net als ik helemaal enthousiast geworden over deze heerlijke vegan gezichtsolie? Leuk, want wij mogen namelijk drie flesjes van de Rose of the Empress gezichtsolie weggeven.

Wat moet je doen? Laat ons weten dat je meedoet aan de winactie, deel dit bericht op facebook en/of like onze facebookpagina.

De winactie duurt tot 17 april2022. Je kunt tot 24.00 meedoen … En we maken de winnaars hier onderaan het artikel bekend.

De winnaars zijn:

 • Linda Smeets
 • Diana van Os (nieuwe winnaar Willemien)
 • Josje Groenveld sloterwijk (nieuwe winnaar Anke)

Gefelicieerd. Willen jullie komende week een email met je adres sturen naar info@vegalifestyle.nl (horen we binnen een week niets, komt er een andere winnaar).

Dit is ook leuk om te lezen:

37 thoughts on “Rose of the Empress gezichtsolie

 • Jacqueline de Waal says:

  Wooh wat een geweldige winactie doe heel graag mee

 • Diana van os says:

  Wat een geweldige winactie ik doe heel graag mee ja nu ik 42 ben begin je de rimpels te goed te zien ik ben heel erg benieuwd naar deze heerlijke olie !

 • Sigrid says:

  Wat gaaf, ik doe super graag mee met deze leuke winactie.

 • Marlies Hagen says:

  Ohh ik kan hem al bijna ruiken zo lekker hier op mijn scherm. Daarom die ik heel erg graag mee.

 • Marja says:

  De geur van rozen, dan ben ik al om ik ben heel erg nieuwsgierig naar deze gezichtsolie! Leuke actie, hoop dat ik win!

 • Yvonne W says:

  Mijn nieuwsgierigheid is geprikkeld na het lezen van bovenstaande review! Dit flesje met heerlijk geurende olie zou ik graag uitproberen; mijn huidje kan wel een oppepper gebruiken!

 • Lotte says:

  Woehoe… Verwennerij voor mijn huid… Zeer welkom! ❤️

 • Linda Smeets says:

  Ik ben ontzettend benieuwd naar olie en maak dan ook graag kans.

 • josje says:

  Wat super gave actie ik doe heel graag mee om te kijken wat het voor mijn gezicht doet

 • Noortje says:

  Wat lijkt me dit een fijne olie voor mijn huid! Heerlijke verzorgend, heerlijk geurend,… Benieuwd wat het doet voor mijn huid!

 • Marian B says:

  Dat klinkt wel fijn en goed voor mijn huid. Dan doe je natuurlijk mee om het te gaan ervaren!

 • Mark says:

  Omdat mijn lieve vriendin steeds vaker klaagt over haar fijne rimpeltjes, doe ik graag mee aan deze winactie. Voor mij blijft zij altijd de mooiste, met of zonder rimpels! Zij zal vast en zeker erg nieuwsgierig zijn naar de werking van deze olie i.c.m. haar jaderoller.

 • Janneke says:

  Lijkt me heerlijk en een mooie kans om het te proberen. Kan even niet op facebook vanwege een ban maar als het goed is in de loop van volgende week.

 • Pascale says:

  Lijkt me een heerlijke verwennerij voor mijn huid!! Doe graag mee aan deze fijne actie.

 • Anneliese de Waal says:

  Ik doe erg graag mee , lijk me heerlijk voor de huid Groetjes Anneliese de Waal

 • Fenny says:

  Wauw wat een heerlijke olie en het is enorm belangrijk dat de afvalstoffen goed worden afgevoerd, ook voor je gezondheid, dus ik die graag mee aan deze heerlijke winactie!

  liefs Fenny

 • Imke says:

  leuk ik loot graag mee om mijn douchter mee te kunnen verrrassen

 • Wessel says:

  Tjonge… Deze huidverwennerij zou echt top zijn voor mijn zus in haar favoriete geur!

 • Angeline says:

  Ik merk dat hoe ouder ik word hoe kwetsbaarder mijn huid word. Daarom zou ik graag eens kennismaken met deze gezichtsolie om eens uit te proberen of mijn huid daar beter op reageert . Klinkt heerlijk in ieder geval.

 • Anita says:

  Lijkt mij een heerlijke gezichtsolie met geur van rozen, die zou ik graag op mijn huid willen smeren.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.