Howliet kenmerken en werking

Howliet edelsteen wat doen ze voor je?

Howliet is een ondoorzichtige witte of lichtgrijze poreuze edelsteen. De steen heeft zwarte, grijze of donkerbruine nerven. Het is een erg fijne en veelzijdige steen. Lees er alles over in dit artikel.

Imitaties van howliet

Howliet is gemakkelijk te verven en dat gebeurd dan ook nog wel eens. Ze worden dan in een turkoois verfbad. En wordt dan meestal turqueniet of turquereniet genoemd. Het is op zichzelf is het een prachtige steen om ermee te mediteren.

Werking van de howliet

Howliet is een veelzijdige edelsteensteen. Zo is het een fijne steen bij bij slapeloosheid, vooral wanneer het wordt veroorzaakt door een overactieve geest. Het heeft een kalmerende uitwerking op je mind. Het helpt bij de communicatie, vergemakkelijkt het bewustzijn en stimuleert emotionele expressie.

Er wordt ook gedacht dat deze kalmerende steen onze niveaus van stress en woede helpt verminderen door negatieve energieën te absorberen. Howliet een steen die ondersteunt om van binnen rustig (stil)te worden, tot diepe rust, met een vredige hart en ontspannen gedachten. Met deze steen worden we herinnerd aan de kracht die we in onszelf dragen.

Hoe reinigt je de howliet?

Howliet is een zachte steen en is daardoor kwetsbaar. Het kan met water gereinigd worden maar dan moet je de steen wel zachtjes droogdeppen. Een andere manier is om de steen met rook te reinigen daarmee ben je altijd safe. Als de steen geverfd is dompel de steen niet onder water. Wil je meer lezen over edelstenen reinigen? Edelstenen reinigen zo doe je dat

Vindplaats howliet

Canada en een van de eerste plekken was Nova Scotia. Het is ook te vinden in Duitsland en
Mexico in Turkije, verenigde staten, Serbia, Slovakia en Engeland.

Op mijn website kun je meerdere leuke sieraden van edelstenen vinden.

Dit is ook leuk om te lezen: