Rhino Horn Spoelen bij verkoudheid en …

Rhino Horn neusspoelen

Rhino Horn: Heb jij last van een verstopte neus, een bijholte ontsteking of van hooikoorts? Dan biedt de Rhino Horn verlichting. Hij houdt je neus op een vrij. Het is een neusdouche, hier mee spoel je de neus en de holtes helemaal schoon. Het spoelt de pollen, allergenen en het snot weg. Je maakt zelf met gekookt water een zoutoplossing en brengt dit met de Rhino Horn in je neusgat in. Zout heeft een ontsmettende werking en zorgt door het spoelen dat het slijmvlies oplost (voor dat moment) en weer tot rust komt.

Bij een verstopte neus

Zodra de R weer in de maand is hebben veel mensen last van een een neusverkoudheid. Met als gevolg veel slijm (snot) in de neus. Als het een algehele verkoudheid is, dan is de kans groot dat je ook een dikke (ontstoken) keel hebt. En in sommige gevallen heb je ook je bijholten vol met slijm. Het is niet te voorkomen maar de Rhino Horn kan je hierbij wel veel verlichting geven en de kans is groot dat je er ook een stuk sneller weer vanaf bent.

Bij een bijholte ontsteking

Ook bij een ontsteking aan de bijholtes kan hij verlichting bieden. Een bijholte ontsteking begint altijd als een gewone verkoudheid, de neus raakt zo verstopt dat het slijm naar de bijholtes gaat.

Bij hooikoorts

Bij hooikoorts kan de Rhino Horn ook verlichting bieden. Mensen die hooikoorts hebben krijgen door een allergische reactie op de pollen last onder andere van een verstopte neus. Door te spoelen kun je de pollen uit je neus spoelen en zo verlichting krijgen. Zodra er weer nieuwe pollen in je neus komen, kun je de klachten weer terug krijgen. Regelmatig spoelen is aan te raden.

Hoe werkt het?

Wat heb je nodig?

  • Rhino Horn
  • Doseerlepel voor zout
  • Kraanwater
  • Puur zout zonder jodium

Doe met de doseer lepel die is bijgeleverd het zout erin. Vul hem dan tot de hals met lauw warm water. Tijd om te spoelen. Zet de Rhino Horn aan je neusgat en buig je hoofd. Dit kun je het beste doen boven de wasbak. Het beste kun je starten met het neusgat die het minst verstopt zit. Laat de spoeling maar door je neusgat lopen. Door de druk komt de spoeling vanzelf op gang. Je doet het in het ene neusgat en het komt je andere neusgat weer uit. Dit gaat helemaal vanzelf. Als je ongeveer op de helft bent van je zoutoplossing. Begin je bij je andere neusgat. Als al zoutoplossing op is. Dep dan je rondom je neus weer droog. Snuit nu je neus, eerst het ene neusgat en dan het andere. Rhino Horn is een medisch hulpmiddel, lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing.

Wij mochten hem testen, wat vonden wij ervan?

Hij ziet er best gek uit. Hij is echt super makkelijk in gebruik. Na gebruik voel je meteen verlichting. Er komt zeker de eerste dag heel veel slijm uit. Je moet het wel echt meerdere keren per dag gebruiken. Na gebruik spoel je hem weer even schoon.

De Rhino Horn

De Rhino Horn is er in twee varianten: één geschikt voor volwassenen en één geschikt voor kinderen. De Rhino Horn is een gecertificeerd medisch hulpmiddel, gemaakt van recyclebaar en BPA-vrij kunststof. Dit zorgt voor veilig gebruik en lange levensduur.

Rhino Horn Junior voor kinderen

Dankzij de unieke doseerlepel voor zout is hij voordelig in gebruik! Door puur zout af te meten met de doseerlepel, maak je in een handomdraai een natuurlijke zoutoplossing. Dit maakt de Rhino Horn dé keuze voor voordelige en effectieve dagelijkse hygiëne van je neus.

Meer informatie over de Rhino Horn kun je lezen op de website

Dit is ook leuk om te lezen:

Wil jij niets meer missen van VegaLifestyle.nl volg ons dan op facebook. Heb je het recept gemaakt tag ons dan zeker op instagram  of @vegalifetyle

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *