Sinterklaasbloghop 2022

Sinterklaasbloghop

Ook dit jaar doen wij weer mee aan de sinterklaasbloghop. Dit is voor ons een leuke manier om nieuwe lezers te ontvangen en onze vaste lezers te bedanken.

Bijna ieder jaar is er een Sinterklaasbloghop, met een aantal andere leuke bloggers laten we onze lezers dan van blog naar blog hoppen. Zo kun je op een leuke manier andere leuke websites ontdekken en wat het nog leuker maakt … Bij iedere blog kun je een prijs winnen.

Sinterklaasbloghop

Allemaal leuk en aardig hoor, maar wat is nu precies een bloghop? Eigenlijk had ik het al een beetje verklapt, maar tijdens de bloghop, hop je van de ene naar de andere blog. Dit doe je net zolang tot he weer op de blog komt, waar je begonnen bent. Dan heb je alle websites die meedoen gehad. Zo leer je op een leuke manier allemaal nieuwe sites kennen en je maakt overal kans op een mooie prijs, die je dan weer cadeau kunt geven op 5 december.

Leuke lezers van de sinterklaasbloghop

Graag wil ik vandaag even stil staan bij mijn trouwe lezers en dat zijn er inmiddels best veel! Super bedankt voor jullie support en het regelmatig bezoeken van mijn online magazine. Je kunt mij ook volgen, op social media.

Ben je voor het eerst op Vegalifestyle.nl? Dan wil ik je van harte welkom heten.

Graag stel ik mij even in het kort aan jullie voor, ik ben Yvonne moeder van 3 super jongens en woon in Groningen. Vegalifestyle.nl is in mijn online magazine die 100% veganistisch is en waar ik samen met een aantal leuke teamleden (gastbloggers en stagiaires) werk aan leuke, interessante artikelen en lekker recepten. Je kunt hier echt van alles vinden. De lekkerste vegan recepten, weetjes, beauty, wonen, fashion, uitstapjes, vakanties, etc..

Sinterklaas bloghoppen

Was jij al lekker aan het hoppen? Dan kom je als het goed is van de Inge van Ingebeleeft.nl naar mijn site gehopt. Het kan natuurlijk ook zo zijn, dat je hier begint. In beide gevallen stuur ik je zo door naar de volgende website, dat is de site van Fallon Poorter haar website is: Faithly.nl

Maar wacht nog eventjes voor je gaat, want ook wij hebben een super gave winactie.

Onze sinterklaasbloghop winactie is ….

Dit jaar hoefde de sint van Vegalifestyle.nl niet lang na te denken, wat hij de lezers zou willen schenken. Hier hebben we niet 1 maar 4 winaars. Wij gaan namelijk 4 x ons toffe sinterklaas e-book weggeven.

Vegan Sinterklaas e-book

vegan sinterklaas e-book

Wil jij kans maken op een van deze leuke prijs?

Wil een van deze e -books winnen? Laat dan in een reactie hieronder weten dat je meedoet. Je maakt extra kans als je onze facebook pagina liked of ons volgt op instagram . Een reactie achter laten lukt niet, stuur ons een mailtje: info@vegalifestyle.nl.

De winactie loopt tot 23 november 2022

Cadeautje voor iedereen

Hoe leuk is het, dat ik nu al iedereen een leuke cadeautje kan aanbieden?! Het kon wel sinterklaas zijn … Wij hebben namelijk een heel tof gratis e-book, vol met lekkere smoothie recepten.

Hop hop hop

Nu is het helaas alweer tijd om je door te sturen naar de volgende website. Wij sturen je door naar de website Faithly.nl. Hier kun je ook weer een leuke prijs winnen. Heel veel plezier en succes tijdens deze gezellige en vooral leuke sinterklaas hop en we hopen je zeker vaker terug te zien op onze website.

Dit is ook leuk om te lezen:

14 thoughts on “Sinterklaasbloghop 2022

 • Leuk, ik ben in het bezit van een ereader en zou met deze winactie zomaar mijn buurkinderen uit dit boek kunnen voorlezen. En ook nog heel toepasselijk met deze leuke feestdagen.

 • G.T. says:

  Hoi, ik kwam hier langs gehopt en je winactie ziet er leuk uit! Wij zijn niet vegan, wel eten we intussen minstens 1x per week vegan. Tips voor de sinttijd zijn welkom – zeker met een melkallergie. Ik maak dus graag kans.

 • Mariska says:

  Leuk om eens uit te proberen. We eten eigenlijk nooit vegan, maar mijn zoon houdt wel van bakken.

 • Diana van Os says:

  Wat super leuke winactie, ik doe heel graag mee voor dit sinterklaas e book voor mijn dochtertje Alisha .

 • Sebas says:

  Wauw wat een heerlijke vegan prijs ik dacht altijd dat ik niet kon meedoen met sinterklaas maar door deze mooie vegan produkten is mijn Sinterklaas feest weer als vanouds.

 • Majonne says:

  Altijd wel op zoek naar lekkere vegan recepten, ik loot dus graag mee.

 • Goele H says:

  Ik doe graag mee. We proberen hier thuis wat minder dierlijke producten te eten dankzij de allergie van mijn zoontje aan melk en eieren. Dit zou dus een leuk boek zijn voor ons.

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *