Vegan Mango bowl recept

Mango bowl - vegan smoothie bowl - vegan magazine - vega lifestyle magazine - vegan ontbijt - vegan smoothie bowl recept

Vegan Mango bowl recept

De mango is een echte smaakmaker, niet alleen in smoothies of yoghurt, maar ook in salades, curry’s. Zo kan je mango’s gebruiken in zoete (exotische gerechten), maar ook juist in pittige gerechten. De mango recept bevat veel vitamines en mineralen o.a. vitamine C, B6, E en A en mineralen, magnesium, kalium, koper, zink en ijzer.

Ontbijt

Een goed ontbijt is een goede start van de dag. Wat wij ‘s ochtends eten beïnvloed ons de rest van de dag. Als we niet goed ontbijten kunnen we de rest van de dag humeurig zijn, en minder geconsenteerd zijn.

Mango bowl

Deze bowl recept is makkelijk en snel te maken, voor als je een keer wat minder zin en tijd hebt om een uitgebreid ontbijt te maken.

Wat heb je nodig?

  • 1 mango
  • 125 ml mild en Creamy (van Alpro)
  • 1 handje pompoenpitten
  • 1 handje kokosrasp

Hoe maak je het?

Schil de mango en snijd het dan in stukken, en doe dit in een kom.  Hou een beetje mango over voor de garnering en om er nog lekker wat stukjes in te hebben (kauwen). Doe de mild en creamy bij de kom in en pureer het tot een glad mengsel. Je kan het dan in een andere kom doen,  of in de kom laten waarin je het gepureerd hebt. Leg dan wat mango stukjes aan de zijkant, daarnaast een rijtje pompoenpitten en dan de kokosrasp.  Zo snel gaat het dus met dit super lekker ontbijtje.

Genieten maar

Wil jij niets meer missen van VegaLifestyle.nl volg ons dan op facebook. Heb je het recept gemaakt tag ons dan zeker op instagram  of @vegalifetyle

Dit is ook leuk om te lezen:

2 thoughts on “Vegan Mango bowl recept

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.