Vegan fopspeen

fopspeen - vegan fopspeen -

Vegan fopspeen: Wat een een fopspeen eigenlijk? Een fopspeen is een speen, maar dan zonder een fles (voeding). De fopspeen is bedoeld om de zuigbehoefte van de baby te bevredigen. Er zijn verschillende soorten spenen van rubber of siliconen, met een plastic of siliconen schildje om zo te voorkomen dat de baby de speen inslikt.

Wat maakt Natursutten zo uniek?

Natursutten fopspeentjes zijn heerlijk zacht en licht van kleur, uniek ten opzichte van andere natuurrubberen speentjes. Deze kwaliteit ontstaat omdat Natursutten speentjes zijn gemaakt van het eerste sap dat dagelijks van de rubberboom wordt getapt. Deze kwaliteit vloeibare rubber geeft een zachtere en soepele structuur en mooie kleur.

Ook het ambachtelijke handwerk draagt bij aan deze hoge kwaliteit natuurrubberen speentjes. Nadat de vloeibare rubber vanuit Maleisië in Italië is gearriveerd worden de speentjes met de hand gemaakt in een klein familie bedrijf in het noorden van Italië.

  • Gemaakt van 100% natuurrubber van de eerste tap;
  • Geen naden dus geen kans op bacteriën;
  • Volgt de natuurlijke beweging van baby’s mond;
  • Laat geen afdruk achter op baby’s gezichtje;
  • Ventilatiegaatjes in het schild voorkomen vacuüm;
  • Vrij van PVC, BPA, phthalates en kunstmatige kleurstoffen;
  • Beter voor onze planeet en voor baby. 

Rond schild of Vlinder schild?

Natursutten speentjes met rond schild zijn ontworpen om het neusje van baby zachtjes aan te raken, net zoals bij borstvoeding het neusje van baby zachtjes de borst aanraakt

Natursutten speentjes met vlinder schild zijn ontworpen om het neusje van baby vrij te laten.

Kers vorm of Anatomische vorm?

Natursutten speentjes met ronde kers vorm imiteren de vorm van mama’s tepel. Dit geeft baby’s hetzelfde vertrouwde gevoel als baby ervaart bij borstvoeding. Deze speen kan dan ook best gebruikt worden in combinatie met borstvoeding.

Natursutten speentjes met anatomische schuine vorm zijn ontwikkeld voor een gezonde ontwikkeling van baby. Deze vorm stimuleert de ontwikkeling van gehemelte, tong- en kaakspieren en is ook goed voor de ontwikkeling van het gebit.

Enkele voorbeelden Vegan fopspeen:

Dit is ook leuk om te lezen:

Wil jij niets meer missen van VegaLifestyle.nl volg ons dan op facebook. Heb je het recept gemaakt tag ons dan zeker op instagram  of @vegalifetyle

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *