Vegan uiteten en bestellen op Texel

vegan uiteten op Texel waar kan dat allemaal?

Texel is het grootste waddeneiland van Nederland. Inmiddels ben ik op Vlieland na op alle waddeneilanden geweest. Op Texel een aantal keer. Het is perfect bereikbaar en betaalbaar voor een dagje. Met de auto is het heel betaalbaar om met de boot over te gaan. Na een korte boottocht waan je, je meteen in een hele andere wereld. Relaxte sfeer, strand met prachtige duinen, leuke dorpjes met gezellige winkeltjes en lekkere restaurantjes. Op dit moment zijn alle winkeltjes en restaurantjes dan wel gesloten. Toch is het prima vertoeven op Texel. Wij maken een lijstje voor je waar je Vegan uiteten en bestellen op Texel, waar kan dit allemaal?

Wat zijn de afhaal en bezorg mogelijkheden op Texel?

Helaas mogen we momenteel niet uiteten. Daarom nemen wij in dit lijstje ook de afhaal en bezorg mogelijkheden om lekkere vegen te eten op Texel mee.

  • Buon appetito pizza, pasta, risotto, burger.
  • Als je lid wordt van Lotte Kookt! Op insta kun je op vrijdag een lekkere vegan maaltijd laten bezorgen.
  • De Texelse soepketel, Dit is een foodtruck ( serveren o.a. vegan curry’s soep, wraps, pancakes, tosti’s, drankjes: o.a. matcha curcuma, latte, cappuccino. Eten varieert elke week. Ze staan op dinsdag, woensdag en vrijdag op de groene plaats. Je kunt ze ook inzetten voor catering.
  • Paal 17 o.a. vegan burger en een linzen curry.
  • Turfveld o.a. vegan chili burger en een vegan tosti hummus (open voor afhaal vrijdag t/m zondag en in de vakanties elke dag).
  • Strandpaviljoen kaapnoord
  • Vibes foodbar

Vegan uiteten op Texel …

Op Texel zijn behoorlijk wat leuke en lekkere eetgelegenheden. Helaas hebben ze niet allemaal vegan opties op de kaart staan. Wij hebben een overzicht voor je gemaakt waar je goed vegan kunt eten.

Ristorante Pizzeria Buon Appetito vegan uiteten op Texel

De laatste keer dat ik op Texel was hebben we hier gegeten. Het is een echt Italiaanse Restaurant. Op de menukaart kun je meerdere vegan gerechten vinden. Zelf had ik risotto echt de lekkerste die ik ooit gehad heb. Meer vegan lekkers op de menu kaart: pizza en pasta’s.

Vegan eten op Texel bij Strandpaal 21

Bij vegan strandpaal 21 hebben ze verschillende vegan gerechten op de kaart staan. Een lekkere soep met linzen, een pokebowl en een curry.

Strandpaal 21
Boodtlaan 59
1796 BD De Koog – Texel

Bospaviloen ’t Turfveld lekker vegan uiteten op Texel

Op dit moment hebben ze een vegan chili burger en een vegan tosti hummus. Deze gerechten komen op de nieuwe menu kaart. Op dit moment zijn op vrijdag, zaterdag en zondag geopend alleen voor afhaal. In de vakanties elke dag open. En van april tot en met november ook elke dag geopend. Wat wij onwijs jammer vinden is dat ze alleen raspatat serveren. Raspatat is niet vegan.

De vegan chili bureger

Nattevlakweg 2
1791 PB Den Burg
06-83 79 73 31
[email protected]

Vibes foodbar veganistisch eten op Texel

Vibes is van donderdag tot en met zondag geopend momenteel. Er staan niet heel veel gerechten op de menu kaart. Het mooie daarvan zijn 4 gerechten vegan en ik heb mij laten vertellen dat het eten daar erg lekker is.

Weverstraat 39
1791 AA – Den Burg
[email protected]
Tel: 0222-365080

BOSQ restaurant op texel met vegan opties

Wil je echt uitgebreid uiteten? Of voor nu lekker afhalen? Dat kan dit wel eens een aanrader zijn. De chefkok kan namelijk tot een 5 gangen menu vegan maken. Wil je liever iets minder? 1,2, 3 of 4 gangen kan natuurlijk ook gewoon. Ze verzoeken wel om dit vooraf te melden.

Bakkenweg 16 1797 RJ | Den Hoorn – Texel
0222 – 31 55 41
[email protected]

Brasserie Carakter lekkere vegan gerechten op de menukaart

Of je nu wilt lunchen, borrelen of heerlijk dineren? Het kan allemaal hier. Ze zijn momenteel druk bezig met een nieuwe menu kaart. Er komen weer lekkere veganistische gerechten op. Wij zijn super benieuwd wat dit zou gaan worden. Het in nog een vrij jong restaurant ze zijn in 2019 geopend.

Dorpsstraat 59
De Koog, Texel

+31 (0)222 3656 81

Open voor lunch en diner. Let op hun facebookpagina voor actueel nieuws , berichten en nieuwtjes. maandag en dinsdag gesloten.

Hart van Texel meerdere vegan opties

Bij het Hart van Texel kun je terecht voor verschillende vegan opties. Het verschil tussen vegetarische en veganistische gerechten is niet heel duidelijk op de kaart aangegeven. Dat is wel jammer, maar ze weten heel goed aan te geven wat wel of niet vegan is of kan.

Hart van Texel
Zwaanstraat 6
1791 CM Den Burg

Eetcafe de Rog vegan uiteten op Texel

Bij eetcafe de Rog kun je terecht voor verschillende vegan opties. Ze staan niet heel duidelijk aangegeven op de kaart. Alles staat onder vegetarisch.

Kikkertstraat 28
1795 AD De Cocksdorp
E-mail: [email protected]
Telefoon: +31 (0)222 – 316 649

Vegan uiteten op Texel Gastropaviljoen XV

Eigenaren van Gastropaviljoen XV zijn Joost en Sarah Hoogenbosch. Het concept dat zij hanteren, is niet zoals bij de meeste strandpaviljoens: “We serveren kleinere, luxe gerechten voor een vriendelijke prijs”, vertelt Joost. “Gasten kunnen meerdere gerechten kiezen, eventueel delen, en zo van alles iets proeven. ‘Eten, delen, genieten’ is dan ook ons motto.”

Wij serveren een dagkaart en een de dinerkaart. De gerechten van onze dinerkaart hebben het formaat van een tussengerecht. Hierdoor kunt u uw menu zelf samenstellen. Onze drankenkaart sluit perfect aan bij onze gerechten en maakt het culinair genieten op Paal 15 compleet.

Op elk moment van de dag , ontbijt, lunch, borrel en diner kun je hier goed terecht. Er zijn verschillende vegan mogelijkheden. Echter is dit niet heel goed op de kaart aangeven, het staat net als bij meerdere restaurants hier op Texel onder vegetarisch.

Westerslag 4
1791 PP Den Burg Texel
0222 – 441 007
[email protected]

Parkeer informatie Texel

De laatste keer dat wij op Texel waren hebben ze daar ook deze geldbron ontdekt … Je moet overal betaald parkeren. Je kunt een kaartje kopen voor 2,50 per uur of een dagkaart van 10 euro. Er zijn ook week kaarten te koop en zelfs een jaarkaart. Hoe dit precies werkt en wat de tarieven van dit moment zijn kun je hier lezen.

Weet jij ook een leuke hotspot waar ze vegan gerechten serveren, laat het ons dan weten.

Dit is ook leuk om te lezen:

Home Vegan online magazine van Nederland

Vegan online magazine van Nederland

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *