VeggieWorld, Vega!Vega was er bij…..

Bosh.tv - veggieworld - veganbeurs - veganevent -

Afgelopen weekend was een deel van de jaarbeurs in Utrecht weer omgetoverd tot VeggieWorld. Alles in het teken van een vegan lifestyle. Allemaal leuke vegan stands. Bij heel veel stands kan je iets lekkers proeven en kopen. Naast de stands zijn er ook altijd veel leuke interessante lezingen. Zelf had ik ook twee lezingen op het fitplein.

Lezing

De lezingen maken de vega(n) beurzen altijd erg leuk. Zelf mocht ik een lezing, meet and greet doen op het fitplein. Het was super leuk, om jullie te mogen ontmoeten. Jullie advies te geven en gezellig even een praatje te maken.

Er waren nog meer bekende gezichten van Vega!Vega aanwezig…

Lobke Faasen heeft beide dagen een lezing gegeven. Janneke van der Meulen heeft zondag een lezing gegeven.

BISH BASH BOSH… BOSH.tv

Deze populaire heren waren zondag aanwezig voor een kookdemo. De hele zaal zat vol er mocht niemand meer bij in. Zelf kende ik de mannen nog niet, ik hoorde een paar dagen voor VeggieWorld over deze mannen. Wow zoveel volgers, dan moeten ze wel iets heel speciaals doen. Tijdens de kookdemo maakten de mannen een gerecht uit hun nieuwe boek…. Ze maakten de lekkerste seitan ever… Dit recept wil ik zeker hebben!!! En jullie ook, geloof me!

Als ik op de website van Bosh.tv kijk, gaan mijn vingers jeuken… Al dat lekkers wil ik ook maken!

Natuurlijk liet ik deze kan niet schieten om Ian en Henry aan hun shirtje te trekken voor een gaaf interview.  

In het nieuwe magazine komt een exclusief interview met deze leuke mannen!

Vega!Vega en abonnementen

Tijdens de meet and greet zijn er ook meerdere nieuwe abonnementen afgesloten. Nogmaals erg leuk en bedankt voor jullie support! Heb jij ons gemist op veggie world en wil je toch graag een abonnement? Je kan het ook snel en makkelijk online regelen, je kan hier een abonnement afsluiten op Vega!Vega.

Stands

Vegan to day Ken jij vegan to day al? Nee, dan mis je echt iets. Je kan hier namelijk lekkere verse voedingsboxen bestellen. Ze hebben iedere week maar liefst 10 recepten. Je kan per maaltijd kiezen. Je kan een abonnement nemen, maar je kan ook los bestellen.  Zij stonden afgelopen weekend ook op de beurs en hebben daar een aantal abonnementen mogen afsluiten.  

Het geheim van vegan today….  

Vegan Bio ingrediënten en
 plasticvrije verpakking

Goed voor jou,
goed voor de Aarde

7 euro per maaltijd, kies uit 10 verschillende gerechten

Gratis verzending   Het was nog nooit zo makkelijk  om zelf thuis vegan te koken   Bij bestelling van 3 maaltijden of meer, krijg je Vega!Vega 2 helemaal gratis!

Van mij mogen er heel veel meer stands bijkomen, dat betekend dat er nog meer vegan mogelijkheden zijn. Er zijn veel food, stand waar je lekkere kan proeven en kopen. Ik mis heel erg, de fashion en beauty stand. Ze zijn er wel, maar van mij mag het veel meer!

Wat zou jij graag meer willen zien op een veganbeurs?

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.