Yoga kleding

yoga - yoga kleding - sportkleding -

Yogakleding is er niet alleen om een statement te maken. Tijdens je yogasessie de juiste kleding dragen is erg belangrijk. Voor iedere sport moet kleding weer aan andere eisen voldoen. Bij yoga is het belangrijk dat het lekker zit, zodat jij vrij kunt bewegen. Als je kleding niet goed zit, kan dit afdoen aan je sessie. Met een te strakke broek bijvoorbeeld kun je niet goed rekken en strekken. Bij Yoga is het belangrijk dat je zo vrij mogelijk kunt bewegen. En dat de kleding zo comfortabel mogelijk zit.

Deblon sports

Bij Deblon sports zijn ze gespecialiseerd in yoga kleding. De yogacollectie brengt mode en functie samen met kledingstukken die zijn ontworpen voor trainingen met lage intensiteit. Zo zijn de leggings bijvoorbeeld van een dunne, stevige stof gemaakt. De tops zijn gemaakt van een zachte stof die zijn gemaakt om te te mixen en matchen in de yoga- of pilatesstudio, of weerbestendige truien voor koudere dagen.

Wij mochten de legging en tops testen.

De legging

De legging voelt zo met de hand stevig aan. Boven aan de broek zit een bredere band die over je buik valt. Dit voelt echt super lekker. De broek voelt lekker aan, is gemaakt van een dunne stof die prettig om het lichaam (de benen) valt. Door het elastische van de broek, zit hij als gegoten en kun je er goed en lekker in bewegen. En lekker rekken en strekken. Wat deze legging voor ons echt kenmerkt hoge taille ademende stof. De stof neemt transpiratie goed op. En ventileert bij warmte goed en dat is prettig tijdens de sessie.

De top …

De June top, is een heerlijke top. De stof voelt heerlijk en de top zit onwijs lekker. Ook na het douchen is het een heerlijke top om mee op de bank te hangen. De top heeft vrouwelijke lijnen maar is niet te strak. Het materiaal geeft optimale bewegingsvrijheid en voelt zacht en comfortabel aan. De top zit onwijs lekker tijdens de yoga sessie. We konden er goed in rekken en strekken. De combinatie met de legging is super comfortabel en fijn. De top is er in het zwart en in het wit.

De kleding zit echt super lekker. Het is zo lekker om er soms gewoon een hele dag in te lopen. Zeker als ik relaxen wil op de bank. Tijdens mijn yoga les, was de docent ook erg nieuwsgierig naar mijn kleding. Nu heb ik nog 1 op 1 les, om alles goed aan te leren. En thuis gebruik ik hiervoor verschillende apps.

Dit is ook leuk om te lezen:

Wil jij niets meer missen van VegaLifestyle.nl volg ons dan op facebook. Heb je het recept gemaakt tag ons dan zeker op instagram  of @vegalifetyle

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *