CURLY GIRL GREEN PEOPLE

vegan haarverzorging

GREEN PEOPLE: Op de redactie krijgen wij regelmatig beauty producten toegestuurd. Deze keer was het mijn beurt om te testen, yes! Ik ben al van kleins af aan dol op alles wat met beauty te maken heeft. Mijn haar is wel echt mijn paradepaardje! Een paar jaar geleden heb ik mijn haar gedoneerd aan een goed doel, om er een mooie pruik van te maken. Mijn haren verzorg ik dan ook net als mijn huid, altijd goed. Wat mochten wij testen?: quinoa & artchoke shampoo, serum en conditioner.

Vegan shampoo

De Quinoa & Artichoke Shampoo van Green People verzorgt en zorgt voor glanzend en volumineus haar. Mijn haren glanzen altijd al na het douchen, maar het lijkt wel of ze nu nog meer glanzen. Ik krijg ook vele complimenten over mijn glanzende haren. Wat ook erg fijn is is dat er antioxidanten inzitten, die het haar beschermen en herstellen als er beschadigingen zijn veroorzaakt door UV-straling. De shampoo is geschikt voor dagelijks gebruik, geschikt voor alle haartypes. De shampoo is prettig in gebruik. Breng een kleine hoeveelheid van de shampoo aan in nat haar, masseer het goed en spoel het daarna grondig uit.

Green People Quinoa& Artichoke Conditioner

De Quinoa & Artichoke Conditioner van Green People herstelt en zorgt voor glanzend, handelbaar haar. Je krijgt er super zacht, glanzend en handelbaar haar van. Quinoa proteïne verzorgt het haar intensief en maakt het haar zacht en glad. . Antioxidanten beschermen en herstellen beschadigingen veroorzaakt door UV-straling. Geschikt voor dagelijks gebruik, geschikt voor alle haartypes. De conditioner is super makkelijk in gebruik. Breng de conditioner aan in de lengtes van je haar, focus daarbij op de haarpunten. Je hebt slechts een klein beetje van de conditioner nodig. Laat de conditioner minimaal 1 minuut intrekken en daarna grondig uitspoelen.

Green People Quinoa& Avocado Hair Serum

Het Quinoa & Avocado Hair Serum van Green People is rijk aan voedingsstoffen en biedt een lichte fixatie. De meeste serums zijn bedoeld om het haar extra te verzorgen. Sommige serums moet je weer uitwassen. Dit gebruik je meestal als nabehandeling, als je bijvoorbeeld je haar geblondeerd of gepermanent hebt. Andere serums breng je aan na het douchen en hoef je niet meer uit te spoelen. Deze leggen een beschermlaagje om je haar. Dit om je haar bijvoorbeeld te beschermen tegen de hitte van de föhn, krultang, zon, zeewater, chloor en de airco bijvoorbeeld. Zo’n soort serum breng je dan aan op droog of handdoekdroog haar. Dit serum is anders … Dit is namelijk een “ alles-in-één” serum. Het beschermt niet alleen je haar, maar je kunt je haar er ook mee stylen. Het werkt als een soort gel! Je haart wordt niet hard, zoals bij gewone gels vaak wel het geval is. Je haar blijft lekker zacht. Het geeft gelijk wat meer volume aan je haar.

Hoe gebruik je dit vegan haar serum?

Als Styling Gel: wrijf een kleine hoeveelheid uit in je handpalmen en werk dit uit in droog haar en stijl je haar zoals je gewend bent
Als Leave in Conditioner: wrijf een kleine hoeveelheid uit in je handpalmen en werk dit uit in nat of handdoekdroog haar. Focuss hierbij op de haarpunten. De gel hoeft niet worden uitgespoeld. Stijl je haar zoals je gewend bent.

Het houdt je haar op haar plaats zonder het haar plakkerig te maken of te verzwaren. Quinoa proteïne biedt gewichtsloos volume, glans en veerkracht. Avocado olie is rijk aan antioxidanten die schade herstellen en het haar op krachtige wijze verzorgen. Geschikt voor mensen met een gevoelige hoofdhuid. Met een verfrissende en exotische geur van gember en citrus.

Let op: verwacht geen sterke fixatie, alleen synthetische ingrediënten kunnen dat tot stand brengen.

100% vegan haarverzorging

De producten zijn helemaal vegan en ook nog eens vrij van allerlei rommel. Enkele voordelen van de producten voor jullie op een rijtje:

 • Op basis van natuurlijke ingrediënten
 • Biologisch gecertificeerd
 • Voor alle haartypen
 • SLS vrij
 • Alcoholvrij
 • Vrij van minerale oliën, siliconen, parabenen, EDTA, BHT-BHA en kunstmatige kleurstoffen
 • Vegan
 • Dierproefvrij
 • 200ml

Ben jij na het lezen van onze ervaringen ook helemaal enthousiast geworden over deze producten?

Dit is ook leuk om te lezen:

12 thoughts on “CURLY GIRL GREEN PEOPLE

 • Marian B says:

  Ik ben erg enthousiast en reuze nieuwsgierig geworden. Het klinkt allemaal erg fijn, ziet er ook mooi uit. Ik zou mijn haren er graag mee verwennen, daarom loot ik graag mee.

 • Quinoa en avocado? Dit klinkt als een heerlijk recept voor mijn haar!Ik ben erg benioeuwd naar deze heerlijke producten voor mijn haar. Ik doe graag mee!

 • shei says:

  wat een gave winactie, ik maak heel graag kans! mijn haar is zo dof en futloos als maar kan. deze producten zouden mij enorm helpen om er weer wat leven in te krijgen!

 • Ceesa van Slooten says:

  Ik doe graag mee! Ben al een half jaar CG, maar kan mijn favoriete producten nog niet vinden!

 • Anne says:

  ik heb veel last van seboroisch eczeem en ik kom er steeds meer achter dat niet alleen voeding, stress maar ook het gebruik van verkeerde chemische, synthetische producten niet goed zijn voor mijn haar, huid en geest. Sinds kort ben ik me gaan verdiepen in de vegan skincare en ik heb ook goede verhalen gehoord over Green People. Mijn eerstvolgende shampoo die ik ga kopen is van Green People, maar nog leuker is om deze te winnen.

 • michelle says:

  Wat een leuke aktie ik doe graag mee Ik zou net een afspraak maken met biocare voor dit product ik heb een super gevoelige hoofdhuid en dit lijkt me de perfecte shampoo om dit probleem op te lossen

 • Natasja says:

  Lijkt mij heerlijk heb eigen krul en zou dit dolgraag uit willen proberen

 • Linda says:

  Wauw deze producten klinken fantastisch, die zou ik heel graag willen uitproberen. Zeker na de mooie zonnige lente en zomer kan mijn krullende haar een fijne verzorging goed gebruiken. Mooie glanzende lokken in plaats van droge pluizige haren, daar zou ik blij het najaar mee in gaan

 • Amanda says:

  Wat leuk! Dit kan ik goed gebruiken voor mijn krullen 🙂

 • Nu in deze Corona tijd mijn haar geverfd met natuurlijke Henna..dus al een stap in de goede richting ipv de reguliere haarverf. Ik had ook even geen zin meer om naar de kapper te gaan dus zelf geknipt ( had wel al lang haar). het motiveert mij om nog “groener”te gaan vandaar dat ik graag meedoe met deze actie.

 • Marijke Oostingh says:

  Ik zou dit pakket super graag winnen en uitproberen!!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *