Deodorant Cucumber & Aloe Vera van Loveli

loveli deodorant, vegan deodorant

Vegan deodorant, gelukkig komen er steeds meer goede en fijne vegan deodorants. Zo ook de Deodorant Cucumber & Aloe Vera van Loveli. Die is niet alleen heel goed tegen de zweetgeur, ook nog eens heel verzorgend voor de huid.

Deodorant Cucumber & Aloe Vera van Loveli

Puur natuurlijke deodorant stick zonder aluminium, die echt werkt. Gebaseerd op kokosolie en natriumbicarbonaat en nog meer fijne ingrediënten die goed zijn voor je huid en je beschermen tegen zweetgeur. Door de toevoeging van zinkoxide werkt deze deo ook perfect tegen de geur van hormoonzweet, emotiezweet en stresszweet.

Deodorant zonder aluminium …

In veel deodorants zit aluminium. Dit is echter af te raden, want aluminium sluit de huid (poriën) af. Hierdoor kun je niet meer zweten. Ja dat klinkt als iets wat je juist wil, want dan ben je ook gelijk van de nare geurtjes af. Maar we zweten niet voor niets! we zweten om afvalstoffen af te voeren en door te zweten kan het lichaam afkoelen.

Wat vonden wij van de Deodorant Cucumber & Aloe Vera van Loveli?

De deodorant is erg fijn in gebruik. Er is echt maar een klein beetje nodig om de hele dag fris te ruiken. De deo voelt niet nat of plakkerig aan.

De huis van mijn oksels voelt na twee weken gebruik ook een stuk zachter aan. Het is fijn, dat de deodorant helemaal vrij is van troep en helemaal vegan is.

De geur

De geur Cucumber & Aloe Vera vind ik ook aangenaam en subtiel. De geur vind ik erg belangrijk. Als ik een product koop, is het eerst wat ik doe … ruiken. Een geurloos product maak je mij dan ook niet heel erg blij mee.

Alles over deze deodorant kun je op deze website vinden

Dit is ook leuk om te lezen: