Sodaliet

Sodaliet een bijzondere edelsteen.

Sodaliet is een rotsvorming mineraal en komt in de kleuren koningsblauw, paars met witte calciet voor. Door de mooie donkerblauwe kleur wordt sodaliet vaak gezien voor een stukje lapis lazuli. Sodaliet is een steen die je overlevingsinstinct triggert. Het is een steen die je eraan herinnert om dat krachtige instinct aan te boren en een balans te vinden tussen hoofd en hart, zodat je altijd in lijn kunt leven met je ware zelf.

Werking van sodaliet

De sodaliet is een keelchakra-steen, waardoor het een uitzonderlijk hulpmiddel is als het gaat om het stimuleren van communicatie. Sodaliet vergroot je zelfrespect en je innerlijke vertrouwen. Nodigt het je uit om niet langer bang te zijn om je stem te gebruiken en om te stoppen met twijfelen aan je eigen intuïtie. Het is ook een van de krachtigste kristallen voor het spoelen van het lichaam van bad vibes die het meest worden geassocieerd met angst en schuldgevoelens, sodaliet begeleid je hoger om dat vertrouwen, helderheid en emotionele intelligentie te claimen die nodig is om het zelfvertrouwen te vergroten. Logica, waarheid en innerlijke rust maken de weg vrij voor een heerlijk emotioneel welzijn met de Sodaliet.

Hoe reinigt je de sodaliet?

Je kunt het met natuurlijk water reinigen, en om het sneller te reinigen kan je het ook met rook reinigen. Je kunt het in het zonlicht plaatsen als je ongeveer tien minuten een heldere uitbarsting van energie in de steen wilt laten stromen.

Waarom edelstenen reinigen?

In dit artikel over het reinigen van edelsteen lees je er alles over. Waarom en hoe kun je ze het beste reinigen?Edelstenen reinigen zo doe je dat.

Vindplaats sodaliet

Sodaliet is vooral te vinden in Afrika, Argentinië, Armenia, Australië, Brazilië, Canada en nog meer andere plekken, maar hier heb je minder kans om ze te vinden.

Dit is ook leuk om te lezen: