Energy & Vegan met leuke winactie!

Energy en vegan - Alexander Gershberg - vegan aardbeientaart - vegan recepten - veganistisch - plantaardig - plant-based

Nederland is weer een super gaaf en lekker kookboek rijker. In dit boek neemt Alexander Gershberg je stap voor stap mee naar een gezondere en betere voeding. Voeding is meer dan alleen voeding en in zijn boek legt hij precies uit waarom dat zo is.

De recepten

De recepten zijn verrassend en goed uitgelegd zodat je precies stap voor stap weet wat je moet doen.

Gyoza met spitskool & champignons

Samenvatting van het boek …

Energy & Vegan gaat over de positieve effecten die eten op ons lichaam en geest kan hebben, gebaseerd op de rijke traditie van de Chinese geneeskunde. Voedsel bevat energie, en kan ons op allerlei manieren beïnvloeden.

Met geestige anekdotes en treffende voorbeelden uit het dagelijks leven maakt Alexander deze voor velen nog onbekende kennis toegankelijk. Door de principes steeds op een verfrissende en begrijpelijke manier uit te leggen, wordt elk recept een sleutel tot meer balans, meer energie of meer ontspanning.
Het boek staat vol recepten zoals een lichte salade van haricots verts en zeewier met amandelcrème, lotuswortel met tofutartaar in tempura, een hartige Tel Aviv-salade, een pizza van polenta en een explosieve, spicy ramen-bowl.

Handig om te weten:

Auteur: Alexander Gershberg
Druk: 1
Bindwijze : Hardcover
Aantal pagina’s : 224 pagina’s
EAN : 9789045217963
Uitgever : Karakter Uitgevers B.V.
Ook te koop bij Bol.com : Energy & Vegan“>Energy & Vegan

Winactie

We hebben een ook een super gave winactie met dit boek. Wil jij kans maken om een boek te winnen? Laat het ons dan weten in een reactie onder dit artikel. Like ons op Facebook en/of volg ons op Instagram We vinden het ook leuk als je het bericht deelt op facebook, of iemand tagt. De winnaars krijgen 10 december bericht.

24 thoughts on “Energy & Vegan met leuke winactie!

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *