familieplanner, super handig

familieplanner - famaly planner - purpuz

Ken jij het al de familieplanner, family Planner oftewel gezinsplanner? Sinds een half jaar gebruiken wij deze handige planner. Daarvoor moest ik alles onthouden … En dat ging wel eens mis. Ook ik vergat wel eens wat. Toen ik bij een vriendin was zag ik hoe handig zo’n planner was.

Wat is nu precies een familieplanner?

Het is een weekplanner die geschikt is voor 5 en soms 6 gezinsleden. Zo kun je bij iedereen in een overzicht zien wat hij of zij die week moet doen. Zo staan er bij ons de voetbaltrainingen in. En huiswerk, toetsen en wie wanneer welk klusje moet doen. Echt ideaal om te zien wie wanneer wat moet doen. Zo voorkom je dubbele afspraken of dat je een afspraak helemaal vergeet.

Studie planner: “In een blik overzicht op heel de week”

Waar deze familieplanner ook reuze handig voor school. Mijn zoons zitten op de middelbare en hebben toetsweken. Hiervoor moeten ze goed plannen wat ze wanneer gaan doen. Dan is zo’n planner ook ideaal. Je kunt zo per week op schrijven wat je wanneer wil gaan doen. Je zet je huiswerk erin, wanneer je training hebt. En zo kun je in een oogopslag zien wat je moet doen. Hier vinden ze het ideaal om een eigen planner hiervoor te gebruiken.

familyplanner

Purpuz Family Planner

Wij mogen de gezinsplanner van purpuz voor 2021 uitproberen. Toen wij deze binnen kregen was ik natuurlijk reuze nieuwsgierig hoe deze eruit zou zien. Hij is mooi goudkleurig en lekker groot. De grote verschilt nogal per planner. De vakjes hier zijn lekker ruim, zodat je er ook echt wat in kwijt kunt.

Wil jij ook zo’n handige familieplanner? Die kun je hier vinden en ze hebben ook nog eens een super leuke en handige Purpuz agenda.

Dit is ook leuk om te lezen:

Wil jij niets meer missen van VegaLifestyle.nl volg ons dan op facebook. Heb je het recept gemaakt tag ons dan zeker op instagram  of @vegalifetyle

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *