Happy Green Skin, vegan beauty producten

Happy green skin verzorging.

Een paar weken terug was ik op de beautybeurs om te kijken naar nieuwe vegan producten op de markt. Ik ben een aantal leuke merken tegen gekomen. Zo ook Happy Green Skin. Een kleine stand met producten die meteen mijn aandacht trokken. Ik mocht de producten mee om te testen. Een gezichtscrème en een gezichtsolie.

All you need! Anti-rimpel Gezichtscrème biologisch

Deze gezichtscrème voelt vol en rijk aan. De ingrediënten zijn Voornamelijk koud geperste Cactusvijg- en Jojoba olie. Cactusvijgolie is de meest effectieve anti-aging olie op aarde. Jojoba hydrateert je huid buitengewoon goed, net als Shea Boter. Candelilla Was beschermt je huid.

De crème voelt niet vettig aan en laat geen waas achter op de huid. Hij trekt snel in en geeft een rijk en vol gevoel aan de huid. Zelf heb ik altijd al een vochtarme huid gehad en moet ik mijn huid goed verzorgen. De gezichtscrème hydrateert mijn huid goed en laat mijn huid stralen. De huid voelt na het aanbrengen van de crème super zacht aan. De geur is echt heerlijk.

Deze crème is super makkelijk in gebruik. Na het reinigen van je gezicht een klein beetje crème tussen je vingers even wrijven en dan op je gezicht aanbrengen.

En voor de nacht deed ik er vaak een paar druppels Happy Face olie door. Lekker in masseren en wakker worden met een stralende en super zachte huid.

De crème en de Happy Face olie zijn beide geschikt voor alle huidtypen.

Happy face Anti-rimpel Gezichtsolie biologisch

Ik ben echt dol op deze olie. De geur is echt zo lekker.

De olie gebruik ik vooral voor de nacht. Als ik overdag make-up draag blijft de make-up met een olie op mijn huid toch minder mooi zitten. De olie kun je alleen gebruiken of in combinatie met de crème. Soms deed ik de crème erbij, dan krijgt de huid net even een iets grotere boost. De olie verzorgt en hydrateert de huid erg goed.

Breng na het reinigen van je gezicht een paar druppels olie aan op je gezicht. Masseer dit in, door de massage krijg je een betere doorbloedingen en worden alle werkstoffen nog beter opgenomen. Je kunt de olie heel goed zonder een crème gebruiken.

Cactusvijg olie

Cactusvijg olie staat bekend als een ware beauty elixer en is bijzonder effectief in de strijd tegen rimpels. De Cactusvijg is rijk aan vitamine C en E, vetzuren en sterolen. Dit maakt de Cactusvijg olie tot een zeer krachtige anti-aging olie.

De Cactusvijg olie zorgt er ook voor dat wallen minder zichtbaar worden en littekens verminderen. Het werkt ook op littekens, die je al langer hebt. Zelf heb ik een paar grote littekens en daarop de crème en olie geprobeerd en het verminderd behoorlijk.

Jojoba olie

Jojoba olie is echt een super ingrediënt voor je huid. Het zit vol vitamines (A, E en D), waardoor je huid gladder wordt. Ook bevat jojoba antioxidanten, die de huid herstellen en beschermen. Jojoba hydrateert super goed.

In deze producten wordt er gebruik gemaakt van koud-geperste olie omdat hierbij alle waardevolle bestanddelen intact blijven tijdens het productieproces.

Shea Boter

Shea Boter is ook zo’n fantastische en bewezen alleskunner voor je huid. Ook hier zitten weer veel vitamines in die voor een goede hydratatie voor de huid zorgen. Shea Boter, maakt de huid ook elastischer.

Shea Boter is de crème uit de noten van de Shea/Karité-boom. Deze boom heet ook wel “Levensboom” vanwege haar bijzonder krachtige eigenschappen.

Er wordt voor deze producten gebruik gemaakt van ongeraffineerde shea boter omdat hierbij alle goede eigenschappen intact gebleven zijn tijdens het productieproces.

Dit zijn de hoofd ingrediënten in de producten van Happy Green Skin, wil je daar meer over weten kijken dan even op de website

Happy Green Skin is niet alleen vegan, maar ook heel duurzaam

Wat de producten nog mooier maakt … De producten zelf zijn niet alleen helemaal vegan en dierproefvrij. De producten worden ook nog eens duurzaam geproduceerd en ook het verpakkingsmateriaal is duurzaam.

Zo gebruiken ze bijvoorbeeld geen aluminium blikje, maar een stalen blikje. Dit omdat aluminium helemaal niet zo goed is voor het milieu. De productie vergt bijzonder veel energie, dat is natuurlijk niet zo klimaatvriendelijk. Daarnaast kan aluminium ook nog eens moeilijk uit het afval gehaald worden. En wordt het niet gerecycled of hergebruikt in Nederland. De productie voor staal kost veel minder energie en kan wel gerecycled worden.

Dit is ook leuk om te lezen: