Squalan Gold een terechte winnaar

Squalan Gold huid serum

Afgelopen weken heb ik de Squalan Gold facial serum mogen testen. Het serum is 100% natuurlijk, heeft een sterke anti-age werking en laat een doffe huid weer stralen. En door alle stress van afgelopen maanden is mijn huid regelmatig dof.

De werking van de Gold facial serum

De Gold facial serum heeft een versterkende werking op de huid. Het is een serum dat je huid maximaal hydrateert en je gezicht zijdezacht doet aanvoelen, zonder chemicaliën en parfums, dus 100% veilig en natuurlijk! Gold is een revolutionair serum dat zorgt voor een sterk verstevigend effect op je huid. Als een natural botox maakt dit serum je huid gladder en soepeler.

Mijn huid verzorg ik ondanks de drukte en de stress in het gezin elke dag. Toch werd mijn huid wat grauw en dof. Het was dus ook een cadeautje om de Squalan Gold te mogen proberen. Vanaf het eerste gebruik, merkte ik dat mijn huid zachter en natuurlijk aanvoelde. De volgende dag toen ik wakker werd, zag ik dat mijn huid weer wat meer kleur en glans terug kreeg.

Ingrediënten ofwel de werkzame stoffen in de Squalan Gold

Er zitten een paar ingrediënten in de squalaan, moringa olie. Baobab olie, zeekraal extract, vitamine E, wakame extract en kokosextract.

Wat maakt Squalan Gold nu zo uniek? Het is een olie die identiek is aan een stof die van nature in de huid voorkomt. Deze stof neemt naarmate we ouder worden af. En door deze olie te gebruiken vul je deze natuurlijke stof weer aan. Hierdoor wordt de huid weer soepeler en veerkrachtiger. De olie heeft een verzorgende, beschermende, verzachtende en kalmerende werking.

Deze olie is geschikt voor ieder huidtype, omdat de olie zich aanpast aan jouw huidtype en geeft wat je huid op dat moment nodig heeft.

moringazaadolie

moringazaadolie die boordevol vitamines en mineralen zit en ervoor zorgt dat de huid een vitamineboost krijgt en haar natuurlijke glans terugkrijgt.

Afrikaanse Baobab-olie

Afrikaanse Baobab-olie, rijk aan antioxidanten en vetzuren, zorgt voor intense hydratatie, herstelt de elasticiteit, zorgt ervoor dat poriën niet verstopt raken en werkt zeer herstellend bij een chronisch droge huid. Tocopheryl Acetate – beter bekend als de stabiele versie van vitamine E – heeft sterke anti-aging en vochtvasthoudende eigenschappen.

Zeekraal

Zeekraal bevat betaïne, antioxidanten, aminozuren en mineralen die ervoor zorgen dat de huidbarrière versterkt wordt, de huid sneller herstelt na beschadigingen en de huid diep gehydrateerd wordt. Het geconcentreerde zeekraalextract dat wij gebruiken voor Squalan Gold serum is een supermooi ingrediënt voor dit anti-aging product!

Wakame (algen)

De algenolie die ze gebruiken is een geconcentreerd extract uit wakame: wakapamp. Wakapamp heeft sterk hydraterende, voedende, ontstekingsremmende en huidverrijkende/anti-aging eigenschappen. Ook zorgt wakapamp voor vermindering van lijntjes in het gezicht. Wakapamp verbetert de elasticiteit van de huid en vertraagt de afbraak van collageen. Het bevat veel antioxidanten die de huid beschermen tegen vrije radicalen.

Wakapamp hydrateert de huid maximaal en zorgt ervoor dat de huid vocht beter vasthoudt. Het beschermt en herstelt de huid, ook na het zonnen.

Dit waren zomaar wat ingrediënten die het product rijk is.

Het resultaat

Het is een stevige olie, je voelt ook al dat hij rijk is aan werkzame stoffen. Er zit niet echte en geur aan de olie, wat ik zelf wel prettig vind.

Meteen na het eerste gebruik zag ik al vooruitgang van mijn huid. Mijn huid voelde zacht en soepel aan en had meer kleur en weer wat glans terug gekregen. Ik heb hem dan ook in een stress volle periode gebruikt. Mijn zoon zoon heeft epilepsie en de latte maanden gaat dat helaas erg slecht. Daarnaast gebeurde er nog wat heftige dingen. En heb ik nog twee zoons, drie totaal dus. Je kunt je voorstellen dat het dan soms hectisch is (was) en dat mijn huid daar onder te lijden had. De olie masseerde ik altijd in met de lumi spa (een super fijn massage apparaat).

Beauty award brons

qualan Gold heeft de 3e prijs gewonnen gewonnen in de categorie Beautyproduct Groen tijdens de Dutch Beauty Award! De beste, meest innovatieve en aangenaamste cosmeticalanceringen en behandelingen van 2021/2022 werden beloond met een award.

Leslie van der Meijden en Monique Hugen, founders van Squalan, over het winnen van een Dutch Beauty Award: “Wauw wat geweldig dat we derde zijn geworden met ons prachtige beautiful-aging Gold serum in de categorie Beautyproduct Groen! De ontwikkeling van dit serum heeft heel wat tijd in beslag genomen. Des te blijer zijn we dat we in de prijzen zijn gevallen. Wij vinden de categorie groene cosmetica een heel belangrijke categorie en het is prachtig dat steeds meer merken groen zijn.

Het is een feestje als alles zo mooi samenkomt en we zijn enorm dankbaar voor deze prachtige erkenning!” Aldus de founders.

Dit is wat de jury erover zei in het juryrapport

“De derde plaats in de categorie Beautyproduct Groen is een cadeautje voor de veeleisende huid. Het serum vol kostbare ingrediënten, zoals moringazaadolie, zeekraal, baobab en uiteraard plantaardig squalaan, is duurzaam verpakt in een glazen flacon. Het Nederlandse merk Squalan verdient terecht het brons met Squalan Gold.”

Dit serum is 100% natuurlijk, vegan, allergy certified en niet op dieren getest.

De producten van Squalan zijn onder andere hier online te koop.

Dit is ook leuk om te lezen: