Hexagon voor aan de muur

haxegon - foto's voor aan de muur

Zijn jullie ook zo gek op foto’s? Ik kan echt niet zonder. Foto’s aan de muur, ik kan niet zonder. En om mij heen zie ik ook bij veel mensen foto’s aan de muur. Bij sommige zie je de muur helemaal niet meer. Dat heb ik niet. Wij hebben een paar grote foto’s aan de muur. Foto’s aan de muur maken een huis heel erg persoonlijk en geeft een warme en liefde volle sfeer. Op de wc heb ik zelfs een fotowand met allemaal foto’s van leuke momenten, waar ik echt heel erg blij van wordt! Daarom is deze foto op hexagon ook zo gaaf

Hexagon fotocollage

Mensen die mij kennen weten dat ik doe ben op fotocollages. Een fotocollage in de vorm van hexagons is een originele en mooie manier van een perfecte collage voor aan de muur. Een ander woord voor Hexagon is zeshoek. Je foto’s worden dus afgedrukt in de vorm van een zeshoek. Wij mochten 8 zeshoeken laten maken. Een oneven aantal is wel mooier dan een even aantal. Nu hebben we al twee foto’s van de kinderen een de muur hangen en een hele mooie van mij met de jongens. Hoogtijd dus om een paar mooie foto’s van onze huisdieren aan de muur te hangen. Samen met de kinderen hebben we de mooiste foto’s van onze twee poezen en van de hond uitgezocht. Toen de hexagons binnen kwamen, waren de foto’s dan ook zo weg. De kids wilden ze heel erg graag op hen kamers.
Het leuke aan de hexagons is dat je klein kunt beginnen. Je begint bijvoorbeeld met 3, 4 of 5 foto’s en plakt deze op de muur. En iedere keer als je weer en geweldige foto hebt kun je deze laten afdrukken er erbij plakken.

Onze mening … foto’s aan de muur

Er zijn verschillende maten en je kiest van te voren welke maat je wil. Wij hebben gekozen voor de standaard maat en daardoor konden wij er 8 uitkiezen. Foto’s uploaden gaat snel en makkelijk. Wel was het soms lastig om de foto er goed op te krijgen. Bij de ene foto konden wij wel inzoomen en bij de anderen niet. Uiteindelijk is het allemaal goed gelukt. Binnen een paar dagen na bestelling ontvang je ze thuis. Het doosje was echt super licht, of er niets inzat. Daar schrok ik eerst van, ik had een heel zwaar doosje verwacht. De haxagons zagen er echt super mooi uit en de kwaliteit echt heel erg mooi. Bij de bestelling zaten plakstrips waarmee je de foto’s heel erg simpel op kunt hangen. Wij zijn er echt super blij mee en gaan er de komende maanden zeker nog meer bijbestellen, om de collages op de kamers helemaal compleet te maken.

Originele wanddecoratie

Een grote kale witten muren heb ik nu in de woonkamer 1 hoekje heb ik al helemaal naar mij zin, met mooie dierbare foto’s. Er hangen drie foto’s 2 op hout en eentje op canvas. De laatste die van mij en boys vind ik wel de allermooiste. Op dit moment is de tuin aan beurt voor een grote metamorfose! En daar wil ik ook een mooie fotowand maken met mooie foto prints, zoals canvas print Een leuke hobby van mij is om foto’s van de natuur te maken. Die zijn ideaal voor in de tuin. Daarna weet ik nog niet wat ik het eerste gaan aanpakken, de zolder of beneden. Voor beneden ben ik echt nog opzoek naar iets origineels voor aan de grote witte muur.

Dit is ook leuk om te lezen:

Wil jij niets meer missen van VegaLifestyle.nl volg ons dan op facebook. Heb je het recept gemaakt tag ons dan zeker op instagram  of @vegalifetyle

Leave a Reply

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *