Home Blog Moederdagbloghop met ruim 30 Winacties …

Moederdagbloghop met ruim 30 Winacties …

Geschreven door Vega Lifestyle
Moederdag - vegan - veganrecepten

Moederdagbloghop vandaag doen wij mee met een leuke moederdagbloghop. Een paar jaar geleden heb ik de bloghop geïntroduceerd, om onze lezers kennis te laten maken met leuke bloggers die Nederland en België rijk zijn. Toen in met mijn magazine begon, werd het voor mij lastig om de bloghop nog goed te kunnen organiseren. Esmee Branbergen en Amanda Gout hebben het stokje toen van mij overgenomen en naar een hoger niveau getild. Vandaag doen wij met Vegalifestyle voor het eerst mee.

Wat is nu eigenlijk een bloghop?

Een Bloghop is een leuke manier om kennis te maken met andere blogs. Als het goed is ben je via Momamour.nl naar mijn blog gehopt. Of je bent gestart op mijn blog, lees dan snel verder hoe je de Bloghop helemaal rond maakt.  Straks verwijs ik je door naar de volgende blog. En zij verwijst je weer door naar de volgende blog, op elke blog kan je dan leuke prijzen winnen. Maar wat nog veel leuke is, je kan nieuwe blogs ontdekken. Er doen maar liefst 29 bloggers mee, met deze leuke bloghop.

VEGA!VEGA – EEN UNIEK MAGAZINE IN NEDERLAND

Het magazine voor veganisten, vegetariërs en alle andere mensen die een toekomst bestendigde levensstijl omarmen.

Met dit magazine willen we iedereen in Nederland en België bewuster maken van een gezondere en duurzamer levensstijl. Voor jezelf, de dieren en voor de aarde.

We schrijven niet alleen over plantaardige voeding, maar ook over kleding, beautyproducten, ontspanning en uitgaan. Onze levensstijl dus!

Dit doen we niet alleen in het magazine, maar ook op deze website (vegalifestyle.nl). Hier vind je de lekkerste vegan recepten, beauty weetjes (van de Vegan Beauty Expert), fashion, uitstapjes, vakanties echt alles komt aan bod op onze website.

Nog opzoek naar een leuk cadeau voor moederdag? Geef haar een abonnement op Vega!Vega, voor uren leesplezier. Leuke interviews, handige weetjes, columns, recepten, winacties etc..

Bijna weer verder hoppen

Leuk dat jullie even een kijken hebben genomen op Vegalifestyle.nl, we hopen zeker dat je nog eens terug komt voor een lekker recept, of een leuk artikel. We mogen jullie zometeen doorsturen naar de blog van Mirjam. Haar blog heet MetMirjam. Op de site van Mirjam, kan je ook weer lekker veel lezen en een mooie prijs winnen. Over prijzen gesproken, wij hebben ook een hele leuke gave winactie, speciaal voor moeder dag.

Winactie van Vegalifestyle.nl

Wij geven maar liefst 2x een tijdschriftenpakket van Vega!Vega weg. Hierin zitten de 3 edities die al zijn uitgekomen en natuurlijk doen we er een leuke goodiebag met vegan producten bij. Wil jij een van deze twee pakketten winnen? Dan zouden we het erg leuk vinden als je onze facebookpagina een like geeft en/of ons gaat volgen op instagram. En laat zeker een leuke reactie achter.

You may also like

24 Reacties

Avatar
Marjo mei 12, 2019 - 9:27 am

Vandaag door de bloghop op je website gekomen. Wij zijn niet vegatarisch maar proberen minimaal 1 dag in de week vegatarisch te zijn. Helaas kan ik weinig vinden qua lekkere recepten. Moet nog een beetje wegwijs worden in de vegan wereld. Dus daar zal dit pakket zeker bij helpen!

Reply
Avatar
elisabeth maria martina mei 12, 2019 - 9:52 am

ik laat me graag verrassen op deze mooie moederdag

Reply
Avatar
Linda Schoots mei 12, 2019 - 10:24 am

Zo benieuwd naar jullie magazine

Reply
Avatar
Jolijn mei 12, 2019 - 1:09 pm

Ik doe heel graag mee. Ik ben al jaren vegetariër en ook mijn kinderen worden vegetarisch opgevoed. Steeds vaker komt er ook veganistisch in huis. Het lijkt me leuk om nog meer dingen te ontdekken en het veganisme niet alleen in voedsel, maar in mijn hele life-style te laten terugkomen

Reply
Avatar
Erika van koert mei 12, 2019 - 1:36 pm

Leuk ! Ik doe graag mee

Reply
Avatar
Marian mei 12, 2019 - 2:09 pm

Vandaag ben ik hier voor het eerst. Ik zou graag mee willen doen voor mijn zusje.

Reply
Avatar
Claudia Diependaal mei 12, 2019 - 2:28 pm

Ik doe heel erg graag mee, omdat ik zeer benieuwd ben naar jullie tijdschrift en de goodiebag!

Reply
Avatar
Yvonne D. mei 12, 2019 - 2:47 pm

Ik volgde jullie al op Instagram en maak graag kans! Ik eet nu al vaak vegetarisch of vegan, maar nog niet altijd. Ik wil echter wel graag deze stap maken en ben erg benieuwd naar dit pakket!

Reply
Avatar
Rianne mei 12, 2019 - 3:50 pm

Wat leuk deze actie, ik heb al leuke nieuwe blogs ontdekt!
Ik doe heel graag mee voor het tijdschriftenpakket. Door mijn broer en zijn vriendin ben ik recent ook overgegaan van vega op vegan, maar ik kan nog wel wat tips gebruiken! Ik volg jullie nu ook op instagram.

Reply
Avatar
Diny Gijsberts mei 12, 2019 - 6:28 pm

ik volg op ig onder Momzymom

Reply
Avatar
Liesbeth mei 12, 2019 - 6:30 pm

Heel benieuwd ben ik naar jullie tijdschrift. En ook de goodiebag, daar word ik graag altijd blij mee verrast

Reply
Avatar
Anita te Gussinklo mei 12, 2019 - 9:04 pm

O wat leuk een tijdschriftenpakket, vast vol met lekkere nieuwe recepten.

Reply
Avatar
Jolanda mei 12, 2019 - 9:21 pm

Wat leuk zeg, ik zou dit graag cadeau geven aan mijn zus die vegan is 🙂

Reply
Avatar
Judith Rotmans mei 12, 2019 - 9:51 pm

oh leuk ik doe graag mee, ben nieuwsgierig naar de tijdschriften. en de goodie bag natuurlijk 🙂

Reply
Avatar
Cobi mei 13, 2019 - 9:02 am

Wauw dit is een leuke manier om kennis met jullie te maken

Reply
Avatar
Gaby Andel mei 13, 2019 - 11:23 am

Wat super leuk om via deze weg kennis met jullie te maken. Ons zoontje van 9 jaar is vegetarisch en daarom doe ik graag mee, deze mama is nieuwsgierig naar jullie tijdschrift! Fijne maandag nog. Groetjes Gaby

Reply
Avatar
Anita H. mei 13, 2019 - 11:26 am

Ja, ik wil wel heel graag een van deze pakketten winnen!

Reply
Avatar
G. T. mei 13, 2019 - 7:46 pm

Leuk dat jullie meedoen met de bloghop! Ik ga hier zeker vaker lezen.
Ik maak graag kans. Helaas heb ik geen FB of Instagram.

Reply
Avatar
Tamara van Wilsem mei 13, 2019 - 8:37 pm

Ik doe heel graag mee met deze leuke winactie! Ik volg jullie nu ook op FB en Insta. Superleuk!

Reply
Avatar
marian Zw mei 14, 2019 - 12:59 am

Ik loot graag mee, een fijne prijs, krijg ik meteen weer wat extra inspiratie wat betreft het dinner!

Reply
Avatar
Goele H mei 14, 2019 - 7:59 pm

Ik ben nog zoekende naar vegan recepten en inspiratie, dus hier doe ik wel erg graag aan mee.

Reply
Avatar
Oma Will mei 14, 2019 - 11:45 pm

Weer leuk, zo’n Bloghop en nu de Moederdagbloghop.
Heel graag doe ik mee voor het abonnement en de goodiebag.
Maar ik heb geen facebook en instagram, volg alleen Bloglovin en heb geliked en geloved.
Hoop ondanks dat mee te mogen doen.
En dan hop ik nu weer door naar MetMirjam.

Reply
Avatar
trotsema fati mei 16, 2019 - 1:05 pm

wouw wat een heerlijke verassing! ik doe zeker graag mee

Reply
Avatar
Charlotte mei 20, 2019 - 10:42 am

Als fulltimemoeder loop ik vaak wat achter. Er is altijd zoveel te doen en van te genieten dus wacht er. Veel op een later moment. Ach ja aan alles raakt een vrouw gewent 😉 Maar ik zou heel graag, kan het nog net? Kans maken op dit prachtige pakket! Ben reuze benieuwd en super geïnspireerd. Vega lifestyle is beslist niet verkeerd!!! Leuke site past echt bij ons gezin. Nu maar hopen dat ik het geweldige prijzenpakket win 😀

Reply

Laat een berichtje achter